Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0

Ανώτερος ο ΠΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο, δικαιούται βάσει των ευκαιριών τη νίκη.
Ο ΠΑΣ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο πολύ καλά στημένος και με επιθετικούς προσανατολισμούς από τον Γιάννη Χριστόπουλο ο οποίος έδειξε να μην φοβάται το γεγονός ότι η ομάδα του θα αντιμετώπιζε το Τριφύλλι που φυσικά σε όνομα πιο ισχυρός.
Από την άλλη ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ στο πρώτο του ματς στο πρωτάθλημα Ελλάδος προσπάθησε να παρατάξει ένα σχήμα το οποίο αρχικά δεν θα κινδυνέψει στην άμυνα και θα κρατήσει το μηδέν, κάτι το οποίο κατάφερε, και εν συνεχεία θα απειλήσει. Κάτι το οποίος όμως δεν πέτυχε.
Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να έχουν από δυο ευκαιρίες ουσιαστικά μπροστά από την εστία του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή και τις φάσεις για να απειλήσουν την εστία του Καρνέζη ο οποίος δήλωσε ένα ακόμη ματς παρών και κατάφερε και κράτησε ζωντανό το Τριφύλλι.
Καλύτερος ο ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση, απείλησε περισσότερες φορές και πάλεψε περισσότερο για τη νίκη.
Κάκιστη εμφάνιση από τους «πράσινους», οι οποίοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν στο δεύτερο μέρος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Οικονόμου, Μιχάηλ, Κολοβέτσιος, Κειτά, Τσούκαλας, Γεωργίου (82' Γιάκος), Κοροβέσης (89' Νικλητσιώτης), Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (75' Βίλα).
Παναθηναϊκός (Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες, Μαρίνος, Βιτόλο, Σο, Σισοκό (89' Μπαρμπαρούσης), Μαυρίας (82' Φορναρόλι), Κουίνσι (58' Ζέκα), Τοτσέ.