Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ανταλλαγή Νέων : Ας πετάξουμε τα σκουπίδια στη μεγαλύτερη χαράδρα του κόσμου πραγματοποιήθηκε από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου στο Δήμο Πωγωνίου

Η ανταλλαγή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Νέα Γενιά σε Δράση και συμμετείχαν 30 νέοι από την Ελλάδα, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, τη Λιθουανία τη Λετονία και την Ιταλία.
Κατά τη διάρκεια της Ανταλλαγής όλοι οι συμμετέχοντες μείνανε μαζί με σκοπό να γνωριστούν μεταξύ τους και να συμμετάσχουν σε κοινές δραστηριότητες. Όλες οι Δραστηριότητες βασίστηκαν σε μεθόδους μη τυπικής μάθησης, υπήρξαν πολλές ασκήσεις, ομαδική εργασία, παρουσιάσεις, παιχνίδια ρόλων, θεατρικά παιχνίδια, ασκήσεις προσομοίωσης και πολλά ακόμα. Όλες οι δραστηριότητες είχαν σχεδιαστεί με σκοπό οι συμμετέχοντες να μάθουν περισσότερα για τις πολιτισμικές διαφορές των Ευρωπαϊκών χωρών, να μάθουν περισσότερα για την Ευρωπαϊκή Ένωση και να ανταλλάξουν προσωπικές εμπειρίες.
Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα : www.youthcenterofepirus.org

 «Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση [ανακοίνωση] δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.»