Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΤΑ: Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπές

Κατασχέθηκαν πλήθος εργαλείων, ηλεκτρονικών ειδών και διαρρηκτικών εργαλείων

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών, τριών υπηκόων Ρουμανίας και ενός υπηκόου Βουλγαρίας (ηλικίας 25, 28, 21 και 28 ετών), για διάπραξη κλοπών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι όπου διαμένουν οι τέσσερις αλλοδαποί στους Κωστακιούς Άρτας, όπου βρέθηκαν κρυμμένα κάτω από τα κεραμίδια της σκεπής και πάνω από την τουαλέτα, μέσα σε πλαστικές σακούλες, πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών και εργαλείων, την κατοχή και την προέλευση των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
Τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπών ενώ επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (κατσαβίδια, ομφαλοί κλειδαριών, πένσα κτλ.).
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω εισήλθαν, πριν από περίπου ένα μήνα, σε μονοκατοικία στους Κωστακιούς Άρτας και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες και βρέθηκαν στο σπίτι τους μεταξύ των κλοπιμαίων.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας και η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων αντικειμένων που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών με υποθέσεις διαρρήξεων, βρίσκεται σε εξέλιξη.