Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ηπειρώτικο αντάμωμα, ''μετά μουσικής'', των χορωδιακών τμημάτων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι στην ταβέρνα ''Διπλόχορδον'', Αγίας Λαύρας και Ροστάν, στα Άνω Πατήσια

Τα μέλη των χορωδιακών τμημάτων, της Παραδοσιακής χορωδίας της ΠΣΕ και του Πολυφωνικού, ο Μαέστρος Βαγγέλης Κώτσου και ο Έφορος των Χορωδιών, μέλος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Σπύρος Τζίμας, διοργανώνουν ηπειρώτικο αντάμωμα ''μετά μουσικής'', στην ταβέρνα ''Διπλόχορδον'', Αγίας Λαύρας και Ροστάν, στα Άνω Πατήσια,την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012, στις 13:00 το μεσημέρι.

Στο αντάμωμα αυτό, καλούν τους Ηπειρώτες και τους φίλους της Ηπείρου, να παρευρεθούν και να διασκεδάσουν μαζί τους, υποσχόμενοι, ένα γνήσιο ηπειρώτικο παραδοσιακό γλέντι.
Μαζί τους θα είναι η Ηπειρώτικη κομπανία ''Οι Λαλητάδες'' του Δημήτρη Ρίζου, που αποτελεί εγγύηση για ένα γνήσιο ηπειρώτικο γλέντι. Αυτονόητο είναι ότι τα χορωδιακά τμήματα της ΠΣΕ, θα συνοδεύσουν στα ηπειρώτικα μουσικά ακούσματα την ηπειρώτικη κομπανία ''των Λαλητάδων''.
Διατίθεται πλήρες μενού, με γενικό αντίτιμο συμμετοχής τα 18 ευρώ το άτομο.
'Οποιος επιθυμεί να συμμετάσχει πρέπει να δηλώσει συμμετοχή, στον Βαγγέλη Κώτσου στο τηλέφωνο 6944446186 και τον Σπύρο Τζίμα στο τηλέφωνο 6973684380