Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 1 – 0

Πρώτη νίκη χάρη σε γκολ του Κοροβέση.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με εμφανή τα σημάδια του άγχους.
Με την πάροδο του χρόνου, ο ΠΑΣ άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να αναγκάζει τον Λεβαδειακό να κλειστεί στα καρέ του και να ψάξει μόνο με αντεπιθέσεις το γκολ.
Όλα πήγαιναν καλά για τους Βοιωτούς μέχρι το τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ναπολεόνι σε εκείνο το σημείο ανέτρεψε τον Κοροβέση, όμως ο Ιλιτς που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ.
Παρά το χαμένο πέναλτι όμως, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και έψαξαν για την επιτυχία και κατάφεραν να την πετύχουν στο 54' με τον Κοροβέση, ο οποίος έκανε έτσι το ιδανικό ντεμπούτο.
Στη συνέχεια του αγώνα και ειδικά στα τελευταία λεπτά, ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει. Πίεσε ασφυκτικά τα αντίπαλα καρέ με κάθε τρόπο, όμως το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ίλιτς, Βίλα, Γεωργίου (71΄ Τζάνης), Κοροβέσης (85΄ Αυγενικού), Λίλα, Τσουκαλάς, Οικονόμου (67΄ Πατσατζόγλου), Κολοβέτσιος, Πάντος, Ντάσιος
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γ. Παράσχος): Κυριακίδης, Ναπολεόνι, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος (65΄ Μαχαίρας), Ροτζέριο (81΄ Ζαουΐ), Πόι, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Μεντί, Λισγάρας