Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πωγωνίου για το Θέμα της Δωδώνης

Ανταπαντώντας στα δημοσιεύματα της Αντιπολίτευσης του Δήμου Πωγωνίου, ενημερώνουμε την κοινή γνώμη ότι τα σοβαρά θέματα δεν λύνονται με δελτία τύπου.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να πράττει και να συμβάλει με τις πράξεις αυτές στην επίλυση των θεμάτων.
Οι εκπρόσωποι του Δήμου (της Δημοτικής Αρχής) ήταν παρών στη συγκέντρωση στο εργοστάσιο της Δωδώνης.
Οι εκπρόσωποι του Δήμου ( της Δημοτικής αρχής ) ήταν εκεί όταν συζητιόταν στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα της Δωδώνης.
Δεν έτυχε όμως να δούμε εκπροσώπους της αντιπολίτευσης που μας καταγγέλλει.
Είναι πράγματι άξιο απορίας να εγκαλείται η Δημοτική Αρχή από την Αντιπολίτευση για το ότι συμφωνεί με τις καταστροφικές αποφάσεις όπως λέει του Αθηνοκεντρικού κράτους, όταν το θέμα συζητείται εκτενώς και γνωρίζει άριστα τις απόψεις του Δήμου.
Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως δεν θα βρει στην δική μας παράταξη άτομα που οδήγησαν την Δωδώνη και τις ενώσεις εκεί που έφτασαν. Θα ήταν όμως σκόπιμο να πράξει παρόμοια έρευνα στην δική τους παράταξη.
Τα σοβαρά θέματα θέλουν σοβαρούς χειρισμούς και θα πρέπει να εκλείψουν αυτή την ώρα προσπάθειες για μικροκομματικά οφέλη.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πωγωνίου είναι και θα είναι παρούσα σε όλους τους αγώνες που η κοινωνία της Ηπείρου δίνει, ώστε να παραμείνει η Δωδώνη σε Ηπειρωτικά χέρια. Δεν θα μας βρει σύμφωνους καμία απόφαση που ως στόχο έχει τον αφανισμό των κτηνοτρόφων και τη διάλυση της Δωδώνης.
Καλούμε τους υπεύθυνους ( Α.Τ.Ε. και Κυβέρνηση) να πάρουν πίσω τις παράνομες αποφάσεις τους.

Δημοτική Αρχή Πωγωνίου