Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΕΡΑΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Συνελήφθη αλλοδαπός για ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Αναζητείται ο συνεργός του


Συνελήφθη, σήμερα (05-09-2012) τα ξημερώματα στο 20ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Τρικάλων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων και του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ αναζητείται ο συνεργός του, για ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ και περί ώρα 21:20΄, οι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καύσιμων στο Πέραμα Ιωαννίνων, φορώντας κουκούλες τύπου « full face » και με την απειλή πιστολιού και ροπάλου ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους του πρατηρίου και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (2.710) ευρώ , ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν λίγο αργότερα το όχημα διαφυγής, το ακινητοποίησαν στο 20ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Τρικάλων (Μπαλντούμα) και συνέλαβαν τον 26χρονο δράστη.
Στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα διαφυγής των δραστών, το οποίο είναι ιδιοκτησίας του 26χρονου δράστη.
Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.