Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Φιλιώ Νόκα - Ζαράχη ευχαριστεί και συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς για την άριστη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2012

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες, Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2012, από τη θέση της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Ηπείρου, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ που με το υψηλό αίσθημα ευθύνης με το οποίο επιτελείτε το εκπαιδευτικό σας έργο, συμβάλατε καθοριστικά στην άριστη διεξαγωγή τους.
Σε ένα περιβάλλον αμφίδρομης επικοινωνίας με όλους τους αρμόδιους και συναρμόδιους φορείς, σε ένα κλίμα άψογης οργάνωσης, συνεργασίας και συνέπειας διασφαλίσατε το κύρος και την αξιοπιστία του θεσμού, ο καθένας σας από τη θέση που ορίστηκε, λειτουργώντας πάντα προς όφελος των υποψηφίων μας. Επομένως το αποτέλεσμα αυτό τιμά πρώτα απ' όλα το δικό σας πρόσωπο, τη δική σας δουλειά.
Το μήνυμα που στέλνετε σε ολόκληρη την κοινωνία είναι ότι «αληθινός δείκτης του πολιτισμού μιας χώρας δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης, το μέγεθος των πόλεων κι ούτε η αφθονία των συγκομιδών, αλλά το ήθος των ανθρώπων της». Και το ήθος του εκπαιδευτικού απέναντι στον υποψήφιο μαθητή που αγωνιά για το μέλλον του είναι δεδομένο και αδιαπραγμάτευτο.
Παράλληλα θα ήθελα να σας ευχηθώ να έχετε υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίσετε το πολύτιμο και πολυεπίπεδο έργο σας στον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας, στον οποίο έχουμε κληθεί όλοι μας να υπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση
Η Περιφερειακή Διευθύντρια
 Φιλιώ Νόκα – Ζαράχη