Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ RIVER ACTION KALAMAS 2012

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ RIVER ACTION KALAMAS 2012

Φίλες και φίλοι

Μετά από την πρώτη διημερίδα που έγινε στον Παρακάλαμο, οι προετοιμασίες για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις και ιδιαίτερα για τις κεντρικές εκδηλώσεις του Αυγούστου παίρνουν πλέον επιτακτικότερο χαρακτήρα λόγω του περιορισμένου χρόνου που έχει απομείνει. Είναι ανάγκη λοιπόν, για να έχουν οι εκδηλώσεις την επιτυχία που όλοι προσδοκούμε, να κάνουμε πολύ καλό προγραμματισμό με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και ημερομηνίες, που θα τις τηρούμε όλοι στις υποχρεώσεις που ο καθένας αναλαμβάνει.
 Για τι λόγο αυτό στην επόμενη συνάντησή μας θα πρέπει να παραβρεθούν όσο γίνεται περισσότερα άτομα, να προσδιορισθούν οι ανάγκες που υπάρχουν και να αναλάβουμε όλοι την υλοποίησή τους.
Τα θέματα που προτείνεται να συζητηθούν - φυσικά ο καθένας μπορεί να θέσει και άλλα – είναι:
Το πρόγραμμα της διημερίδας που θα γίνει στις 16 &17 Ιουνίου στο Βουτσαρά και αφορά το περιβάλλον ( Σχέδιο του προγράμματος συννημένο)
Μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες για το τετραήμερο 9-12 Αυγούστου
Δημοσιοποίηση από τα μέσα ενημέρωσης των εκδηλώσεων 9-12 Αυγούστου
Χορηγίες για την οικονομική στήριξη των εκδηλώσεων 9-12 Αυγούστου
Διοργάνωση μέσα στο Μάϊο συγκέντρωσης-εκδήλωσης των αδελφοτήτων των χωριών Πωγωνίου και Ζίτσας, όπως και όσων κατάγονται από τα χωριά και μένουν στην Αθήνα για αναλυτικότερη ενημέρωση σχετικά με τις εκδηλώσεις River Action Kalamas.
H συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στην Ομοσπονδία Πωγωνίου Δεληγιώργη 7 Ομόνοια


Μάκης Σταύρου
Συντονιστής της ομάδας προετοιμασίας