Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Στη δεύτερη φάση του Ecomobility – Οικολογική Μετακίνηση, το Γυμνάσιο Δολιανών

Στη δεύτερη φάση αξιολόγησης της εκστρατείας Ecomobility – Οικολογική Μετακίνηση προκρίθηκε, μαζί με άλλα 36 σχολεία, το Γυμνάσιο Δολιανών.

Στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η αξιολόγηση των δημιουργικών εργασιών των μαθητών από όλες τις συμμετοχές, ανεξάρτητα αν έχουν προταθεί για το βραβείο εργασίας. Για τα τέσσερα βραβεία Δημιουργικότητας, εξετάζονται όλες οι δημιουργίες Ηλεκτρονικής Έκφρασης, Εικαστικής Έκφρασης, Δραματοποίησης και Τραγουδιού, ώστε να καταλήξουν στις 6 προτεινόμενες για κάθε κατηγορία.
Η τελική φάση της αξιολόγησης θα γίνει την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, πριν την εκδήλωση Τελετής απονομής των βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 28 Απριλίου στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Η διοργάνωση της Εκστρατείας γίνεται για ένατη συνεχόμενη χρονιά από τον Εθελοντικό Οργανισμό για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY και είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του Υπουργείου Εσωτερικών και του Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΠΗΓΗ: http://www.epirusonline.gr/