Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Superleague: ΠΑΣ Γιάννινα - Δόξα Δράμας 1-0

Με πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μπεσέρα στο 82', ο ΠΑΣ πήρε εκδίκηση από την Δόξα Δράμας για την ήττα της Κυριακής, νικώντας την με 1-0.

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη, είχαν την κατοχή της μπάλας, ήθελαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, όμως ο Λίλα δεν ήταν εύστοχος στο 7', ενώ και τις υπόλοιπες καλές στιγμές που δημιούργησαν δεν τις μετέτρεψαν σε γκολ (Βίλα 25', Μιχαήλ 30').

Από την άλλη πλευρά, οι Δραμινοί είχαν πολλές ατυχίες κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μάκης Κατσαβάκης είδε τον Γκαραγκλίδη να αποχωρεί τραυματίας στο 11', ενώ μέσα σε 6 λεπτά (35'-41') ο Αραβίδης πήρε δύο κίτρινες κάρτες και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Όσο για το επιθετικό κομμάτι, δημιούργησαν μονάχα μια καλή φάση στο 14' με τον Παπαδόπουλο, ενώ κατά τ' άλλα ήταν ακίνδυνοι.
Μ' αυτά και μ' αυτά το πρώτο μέρος έληξε στο 0-0.
Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους Γιαννιώτες να πατούν τέρμα το γκάζι και να προσπαθούν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Έτσι λοιπόν, είχαν την κατοχή της μπάλας, δημιουργούσαν παιχνίδι, είχαν κερδίσει την μάχη του κέντρου, αλλά δεν μπορούσαν να φτιάξουν ευκαιρίες.
Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν με νύχια και με δόντια το μηδέν στην εστία τους, όμως στο 81' ο Βέρτζος βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεσέρα, που λύτρωσε την ομάδα του χαρίζοντάς της τη νίκη.
Άλλωστε στη συνέχεια, οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη δεν έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν και εξακολουθούσαν να δέχονται πίεση από τον ΠΑΣ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα (63' Τζάνης - 94' Κυριάκος), Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Βίλα, Μπακαγιόκο (72' Ντάσιος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Γκαρακλίδης (11' λ.τρ. Ρούτσης), Βέρτζος, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι (46' Γελαδάρης), Ουέλιγκτον, Κυβελίδης (89' Κοβάσεβιτς