Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Super League: Skoda Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Διπλό παραμονής


Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ορμή στο γήπεδο και αναζήτησαν το γρήγορο γκολ. Ο Σουάνης και ο Πόι ήταν οι κυριότεροι εκφραστές των ευκαιριών των γηπεδούχων αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.
Από την πλευρά του ΠΑΣ, τη μια ευκαιρία του πρώτου μέρους την έχασε ο Γεωργίου όταν βγήκε μόνος απέναντι από τον Βιβιανί αλλά επέλεξε να περάσει την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ της Ξάνθης, χωρίς όμως επιτυχία.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Ξάνθη ανέβασε την πίεση της και έφτασε να μαρκάρει πολύ ψηλά.
Αυτό έδωσε χώρο για αντεπιθέσεις στον ΠΑΣ και σε μια από αυτές ο Μπεσέρα βρέθηκε σε θέση βολής αλλά πλάσαρε πάνω από την εστία του Βιβιανί.
Μετά από την προειδοποιητική βολή, ήρθε και η … τελειωτική με τον Μπεσέρα να πιάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Το 0-1 πάγωσε τα Πηγάδια με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προσπαθεί να περνάει στον αγώνα τον Βλαχοδήμο. Ο νεαρός επιθετικός έκανε κάποια σουτ, πήρε κάποιες πρωτοβουλίες αλλά αντί για το 1-1 έγινε το 0-2 μετά από γύρισμα του Ντάσιου και πλασέ του Βίλα που εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα ο Βάλλας.
Το μόνο που κατάφερε η Ξάνθη ήταν να μειώσει με τον Βλαχοδήμο στο 88ο λεπτό.


Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης (71' Νταρμπιόν), Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης (64' Βασιλακάκης), Φλίσκας, Πόι, Σουάνης (64' Βλαχοδήμος), Μαρκοφσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπούρος, Ντάσιος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (50' Ανδράλας), Πάντος, Κυριάκος (70' Τζανής), Μπεσέρα, Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Βίλα (90' Γιάκος).