Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Θ. Πανταλάκης: Τελειώνουμε με τη “ΔΩΔΩΝΗ”

Οι Ενώσεις Αγροτικών Συν/σμών της Ηπείρου Μέτοχοι στην Γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ» αποφάσισαν να συνεργαστούν με την εταιρεία Συμβούλων Οργάνωσης επιχειρήσεων PLANNING A.E. προκειμένου να συμβάλλει στην απόκτηση των μετοχών της ΑΤΕ στην Γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ».Στη συνέχεια παρουσία του Συμβούλου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Διοικητή της ΑΤΕ κατά την διάρκεια της οποίας έγινε γνωστό ότι εντός των επομένων ημερών η ΑΤΕ θα ανοίξει την διαδικασία για την αποχώρηση της από την Γαλακτοβιομηχανία.

Οι Ενώσεις Αγροτικών Συν/σμών σε συνεργασία με τον Σύμβουλό τους προετοιμάζουν πρόταση προκειμένου να διεκδικήσουν από την Ελληνική πολιτεία την μεταβίβαση των μετοχών της ΑΤΕ στη «ΔΩΔΩΝΗ» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην ιδρυτική πράξη της Βιομηχανίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχιση της Κτηνοτροφίας στην Ήπειρο προς το συμφέρον των κτηνοτρόφων παραγωγών αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας
Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 η Ε.Α.Σ. Ιωαννίνων καλεί διευρυμένη σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχουν τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Αγροτικών Συν/σμών της Ηπείρου αλλά και τα Δ.Σ. των Κτηνοτροφικών Συν/σμών Μελών τους για ενημέρωση.

ΠΗΓΗ: http://www.paseges.gr