Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Super League: Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες.
 Με δέκα παίκτες τελείωσε τον αγώνα ο ΠΑΣ!

Οι κίτρινοι είχαν πάθος από την αρχή μέχρι το τέλος, έκαναν βέβαια μία μικρή κοιλιά και κινδύνευσαν να δεχθούν γκολ, όμως παίζοντας έξυπνα κράτησαν το 1-0 μέχρι το τέλος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως στο 8ο λεπτό έχασε τον Ανδράλα που έπεσε άσχημα με τον δεξιό ώμο στο έδαφος κι έτσι ο Άγγελος Αναστασιάδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Ντε Βισέντι.
Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση του ΠΑΣ, μέχρι να μπει παίκτης, και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Νέρι Καστίγιο.
Ο Φατί με προσωπική ενέργεια μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και γύρισε στον Μεξικανό στο ύψος του πέναλτι και αυτός με ωραίο σουτ νίκησε τον Κηπουρό.
Από το 20ο λεπτό μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους είχαμε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα να βγουν αρκετές κίτρινες κάρτες. Ο Άρης πάντως μετά το γκολ είχε πάθος, όρεξη και έφτανε με αξιώσεις έξω από τη μεγάλη περιοχή του Κηπουρού.
Ο ΠΑΣ πάντως θα μπορούσε να πετύχει ένα τέρμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Ντίκο πήγε να κάνει μία ντρίμπλα αλλά έχασε τη μπάλα. Ο Γεωργίου ωστόσο δεν μπόρεσε να την κλέψει έγκαιρα και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία.
Πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη. Οι κίτρινοι κέρδισαν ένα φάουλ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Μίσελ να το εκτελεί απευθείας και τον Κηπουρό να μαζεύει με διπλή προσπάθεια.
Ο ΠΑΣ στη συνέχεια ανέβασε στροφές και πίεσε την άμυνα του Άρη, χωρίς αποτέλεσμα όμως με τον Μπακαγιόκο κυρίως να κάνει κάποια σουτ. Οι κίτρινοι στη συνέχεια ζήτησαν αποβολή του Πατσατζόγλου, ο οποίος κράτησε τον Σολτάνι που έφευγε φάτσα με τον Κηπουρό, όμως ο διαιτητής σωστά έδωσε κίτρινη κάρτα, καθώς κοντά ήταν και ο Πάντος.
Στο 86ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Μανώλης Σκούφαλης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο έμπειρος άσος τα είπε σε έντονο ύφος με τον Γιαννιτώτα με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν και οι δυο.


Άρης (Μιχαλίτσιος): Βελλίδης, Νέτο, Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, Φατί, Ουμπίδες, Καστίγιο (Γιαννιώτας 80'), Τσέζαρεκ (Σολτάνι 70').
ΠΑΣ (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πατσατζόγλου (Κυριάκος 77'), Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας (Ντε Βισέντι 10'), Βίλα, Μπεσέρα, Τζάνης (Μπακαγιόκο 46'), Σκούφαλης, Γεωργίου.

ΠΗΓΗ: http://www.sport24.gr