Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Συλλήψεις παράνομων μεταναστών

*Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, 35χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα που άνηκαν σε 25χρονη αλλοδαπή με σκοπό να τους διευκολύνει την απόπειρα παράνομης εξόδου από την χώρα μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα που συνόδευε.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν .
*Επίσης, συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, 61χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος (τράκτορας – επικαθήμενο), διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, στο χώρο του φορτίου, δύο (02) αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα και οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ το προαναφερόμενο φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.