Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Super League: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΡΗΣ 0-0

Ισόπαλο (0-0) έληξε και το δεύτερο ματς της “κουτσουρεμένης” πρεμιέρας του πρωταθλήματος.
Κακό θέαμα και κανένα γκολ από ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη μπροστά σε περίπου 7.000 φιλάθλους στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων”, εκ των οποίων σχεδόν χίλιοι ήταν φίλοι εκδρομείς του Άρη.
Καλύτερη εικόνα από τους Θεσσαλονικείς που είχαν και διπλό δοκάρι στην ίδια φάση.
Ο Άρης κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο 20λεπτο, όταν είχε κατοχή μπάλας, πίεσε αρκετά ψηλά, αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη με πολυπρόσωπο κέντρο και πρέσινγκ έκοψε στα δυο τον ΠΑΣ που αδυνατούσε να βρει τα πατήματα του στη μεσαία γραμμή.
Ισορρόπησαν μετά το 20' οι γηπεδούχοι, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Σηφάκη.
Στο 4' ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Νέτο από τον Κώτσιο, στο 7' ο Φέγκρους εξουδετέρωσε το σουτ του Καστίγιο, στο 12' αστόχησε από πλεονεκτική θέση πάλι ο Καστίγιο, ενώ στο 38' είχε δυο απανωτά σουτ (Τόχα και Καπετάνου) στο δεξί δοκάρι του Φέγκρους!

Εντελώς διαφορετική η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο με την αισθητή βελτίωση της ομάδας του Στεφάν Ντε Μολ.
Ο ΠΑΣ ισορρόπησε για τα καλά το ματς, έκλεισε διαδρόμους και περιόρισε τους κινδύνους στην εστία του.
Προσπάθησε μάλιστα να απειλήσει στο 56' με τον Μπακαγιόκο και ιδίως στο 62' με τον Τζάνη μετά την λανθασμένη έξοδο του Σηφάκη.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπουζίντ, Πάντος - Μίσελ, Καπετάνος, Φατί


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Στεφάν Ντεμόλ): Φεγκρούς, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Πατσατζόγλου, Κεϊτά (86΄ Τζημόπουλος), Λίλα, Ντε Βισέντι (81΄ Ζαϊρί), Μπακαγιόκο, Τζάνης (66΄ Γεωργίου)
ΑΡΗΣ: (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ντίκο, Μίσελ, Φατί, Τόχα (61΄ Αγγελούδης), Νέτο, Καπετάνος, Σολτάνι, Καστίγιο (92΄ Παπαστεριανός)