Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΡΙΑΧΑΤΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ: Θρήνος για το αδικοχαμένο παλικάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Κτίσματα


Ένα κλεμμένο ημιφορτηγό, που για άγνωστο λόγο είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα, «έκοψε» τη ζωή από έναν 39χρονο Βορειοηπειρώτη την Κυριακή το βράδυ, μετά τα Κτίσματα και σε μικρή απόσταση πριν το Τελωνείο της Κακαβιάς!

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, ο άτυχος βορειοηπειρώτης, που επέστρεφε στον Παρακάλαμο, όπου εργαζόταν επί πολλά χρόνια σε βουλκανιζατέρ, από το χωριό του Τεριαχάτες της Αλβανίας, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και βρήκε ακαριαίο θάνατο.
Τραυματισμένος ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο ύστερα από πολύωρη προσπάθεια της πυροσβεστικής, ο 23χρονος συνοδηγός του, κάτοικος Παρακαλάμου, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Αμέσως μετά την πρόκληση του δυστυχήματος ο οδηγός του ημιφορτηγό (που όπως προέκυψε στη συνέχεια, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί την προηγούμενη ημέρα από την Αθήνα και η σχετική καταγγελία είχε γίνει στο Α.Τ. Βούλας) εγκατέλειψε τα θύματά του και πιθανό να κατέφυγε στην Αλβανία.
Ο θρήνος στο χωριό του άτυχου Βορειοηπειρώτη, το Τεριαχάτι και στο Παρακάλαμο αβάσταχτος.
Αμέτρητοι ήταν οι φίλοι και οι γνωστοί από τον Παρακάλαμο και από το Πωγώνι που συνόδευσαν το αδικοχαμένο παλικάρι στην τελευταία του κατοικία.
Η κηδεία του έγινε σήμερα Τρίτη, 11.00 ώρα, στο χωριό του Τεριαχάτες.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται.