Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΠΡΩΤΟΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο κ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΠΡΩΤΟΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο κ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πρώτος αιρετός περιφερειάρχης Ηπείρου ο κ. Καχριμάνης Αλέκος με ποσοστό 55,04%- και 97.667 ψήφους έναντι ποσοστού 44,96% και 79.775 ψήφους για την παράταξη του κ. Αργύρη Ευάγγελου.
Στις κάλπες προσήλθε το 51,17% του εκλογικού σώματος ενώ τα άκυρα και τα λευκά ήταν 9,73%.
Η νίκη μας ανήκει σε όλους τους Ηπειρώτες, δήλωσε ο πρώτος αιρετός περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης Αλέκος.
Ευχαρίστησε τους πολίτες που- όπως είπε – «πήραν το μήνυμα της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης». «Περάσαμε όλη την Ήπειρο και με ομάδα επιστημόνων φτιάξαμε το πρόγραμμά μας», σημείωσε ο κ. Καχριμάνης και απευθυνόμενος προς τους πολίτες τόνισε: «Δεν θα τους διαψεύσουμε, δεν θα τους ρωτήσουμε τι κόμμα είναι, εάν μας ψήφισαν».
Έθεσε παράλληλα ως στόχους: «Να σπάσουμε την ανεργία, να βοηθήσουμε τις παραγωγικές τάξεις και όσους θα προσφέρουν θέσεις εργασίας από μία έως πολλές».

Την πλειοψηφούσα παράταξη, όπως χαρακτηριστικά είπε, συνεχάρη με δηλώσεις του και της ευχήθηκε καλή επιτυχία ο υπ. Περιφερειάρχης κ. Αργύρης Βαγγέλης. Ο κ. Αργύρης ευχαρίστησε τους πολίτες που στήριξαν την παράταξη «Ήπειρος-Τόπος Να Ζεις» και τους συνεργάτες του για την εκλογική μάχη. «Δώσαμε καθαρό και πολιτικό αγώνα», σημείωσε ο κ. Αργύρης. «Η προάσπιση του προγράμματος και των δεσμεύσεων μας θα είναι συνεχής και αδιαπραγμάτευτη», συμπλήρωσε και κατέληξε πως μέσα από δημοκρατική συλλογική διαδικασία της παράταξης τις επόμενες ημέρες «θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας και θα δούμε και το μήνυμα των Ηπειρωτών».