Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Ξεκίνησε ο νέος κύκλος επισκέψεων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

 


Το Νηπιαγωγείο Ζωοδόχου Ιωαννίνων είναι το σχολείο με το οποίο άνοιξε ο νέος κύκλος επισκέψεων στο Πάρκο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής το οποίο αποτελεί σημείο επισκέψεων από σχολεία τόσο της Ηπείρου όσο και άλλων περιφερειών.

Το Πάρκο έχει ενισχυθεί με δέκα (10) υπερσύχρονα διθέσια αυτοκίνητα  της Peg Perego  GAUCHO XP 24V, ένα ιδανικό τζιπ για νέες  περιπέτειες και παιχνίδι. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει επίσης ραδιόφωνο και ήχους κάνοντας ακόμη πιο ρεαλιστική την εκπαιδευτική διαδικασία των μαθητών. 

Η προμήθεια των οχημάτων ανήλθε στο ποσό των 6.990,00€ και προήλθε από ιδίους πόρους του Δήμου Πωγωνίου.

Τα παιδιά άκουσαν με μεγάλη προσοχή την ενδιαφέρουσα ενημέρωση που τους έκαναν οι Αρχιφύλακες του Α.Τ. Πωγωνίου κ.κ. Βανούσης Σπυρίδων και Παπαϊωάννου Κωνσταντίνος, έπαιξαν παιχνίδια  με το  εξαιρετικά χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό κυκλοφοριακής αγωγής που δώρισε στο Δήμο Πωγωνίου το Δημοτικό Σχολείο Παρακαλάμου και στη συνέχεια «βγήκαν στο δρόμο» με τα ηλεκτροκίνητα οχήματα. Στο τέλος τους απενεμήθηκε το δίπλωμα «Άριστου μελλοντικού οδηγού».

Τα σχολεία που επιθυμούν να επισκεφθούν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πωγωνίου μπορούν να προγραμματίσουν την εκδρομή τους στο τηλ. 2653360129  (κ. Σοφία Τσέπα).

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ