Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Προσυνεδριακή συνάντηση διαλόγου ΚΕΔΕ – ΠΕΔ, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, Ξενοδοχείο Epirus Palace Congress & Spa

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε., σας καλεί να συμμετάσχετε στις εργασίες της προσυνεδριακής συνάντησης διαλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 (Ξενοδοχείο Epirus Palace Congress & Spa).

Ενόψει του πρώτου Συνεδρίου της δημοτικής περιόδου 2024 – 2028 (Ρόδος, 7-9 Νοεμβρίου 2024), και σε μία ιδιαίτερη χρονική συγκυρία, κατά την οποία καλούμαστε ως Αυτοδιοίκηση να διαδραματίσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο απέναντι στις νέες προκλήσεις, ξεκινούμε τον προσυνεδριακό μας διάλογο με τους αιρετούς εκπροσώπους, στο σύνολο της χώρας, με γνώμονά μας τη δημιουργία ισχυρών και αποτελεσματικών Δήμων, κοντά στον πολίτη.

Για την ενίσχυση του κρίσιμου αυτού διαλόγου, η ΚΕΔΕ έχει δημιουργήσει ηλεκτρονική πλατφόρμα διαβούλευσης, ανά θεματική ενότητα των Επιτροπών Πολιτικής, που λειτουργεί ήδη στην ιστοσελίδα μας https://synedrio2024.kede.gr/   

Συνάδελφοι,

ως οι αιρετοί εκπρόσωποι των Ο.Τ.Α. της χώρας, οφείλουμε, μέσα από μία διαδικασία γόνιμου και ουσιαστικού διαλόγου, να συναποφασίσουμε για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να συμβάλλουμε στην ουσιαστική πρόοδο του θεσμού που υπηρετούμε.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη για την πρόοδο της Αυτοδιοίκησης.