Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Περιφέρεια Ηπείρου: Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, ώρα 9:30

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την 17-09-2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 9:30 στην 28η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου (Διοικητήριο Π.Η., Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, β΄ όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Έγκριση του από 04-09-2024 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Επείγουσες εργασίες για την άμεση λειτουργία του έργου ‘’Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Τ.Δ. Παρακαλάμου του Δήμου Άνω Καλαμά’’», προϋπολογισμού 371.752,00 € με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.

Έγκριση του από 13-09-2024 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αντικατάσταση μέρους του υφιστάμενου τμήματος οροφής του Κλειστού Κολυμβητηρίου στο ΠΕΑΚΙ με βιομηχανικό θερμομονωτικό panel» προϋπολογισμού 150.000,00 € με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.

Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βατότητας επαρχιακού δικτύου περιοχής Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη», αναδόχου «Ι. ΚΑΛΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.».

Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Ενεργειακή αναβάθμιση και εργασίες διαμόρφωσης κτιρίου κέντρου ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων», αναδόχου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ».

Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεσος καθαρισμός και απομάκρυνση φερτών υλικών κοίτης ποταμού Ρετσιανίτη και προστασία βάθρων γέφυρας για προστασία από πλημμυρικά φαινόμενα», αναδόχου «Ι. ΚΑΛΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. με δ.τ. ΔΙΟΠΤΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Ε.».

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Μετσόβου, για την υλοποίηση του έργου «Άμεση αντιστήριξη και συντήρηση κοινόχρηστου κτιρίου στα όρια του Μετσόβου», προϋπολογισμού € 64.480,00 με ΦΠΑ, ορισμός εκπροσώπων για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης. (ακύρωση της αριθμ. 24/1799/19-08-2024 απόφασης της Περιφερειακής Επιτροπής).

Έγκριση του 4ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση οδού πρόσβασης στα Λουτρά Καβασίλων» αναδόχου «R-V-R ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.».

Έγκριση του 4ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Βελτίωση Ε.Ο. Άρτας – Καρδίτσας από Πηγές έως όρια Ηπείρου», αναδόχου «ΕΡΓΟΤΕΧΝΙΚΗ – Γ.Ν. & Θ. ΘΩΜΑΣ Ο.Ε.».

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Ειδική γέφυρα σύνδεσης Αμμουδιάς – Βαλανιδοράχης», αναδόχου «Κ. ΚΩΣΤΑΒΑΣΙΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.», μέχρι την 30-11-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Επέκταση και εκσυγχρονισμός κτιρίου Ιαματικών λουτρών Αμαράντου Κόνιτσας», αναδόχου «Π. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΙΚΕ», μέχρι την 30-11-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση εθνικής οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης και προστασία πρανών του ποταμού Σαραντάπορου», αναδόχου εταιρείας «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΓΚΟΥΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», μέχρι την 30-12-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προστασία από κατολισθήσεις – πλημμυρικά φαινόμενα περιοχής Φράστα», αναδόχου «Fertilis Ε.Π.Ε.», μέχρι την 31-10-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Ασφαλτικές εργασίες στην επαρχιακή οδό Γλυκή – Τσαγγάρι», αναδόχου «ΕΛΙΓΜΟΣ Α.Ε.», μέχρι την 27-11-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αντικατάσταση Στέγης Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πολυδρόσου», αναδόχου «ΛΙΑΝΟΣ Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.», μέχρι την 30-10-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βίτσας», αναδόχου «ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», μέχρι την 30-03-2025.

Έγκριση ανάθεσης υλοποίησης του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Παροχή υπηρεσιών για την υποβοήθηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων στην ωρίμανση φακέλου έργου για την δημιουργία δικτύου μονοπατιών στην Περιφέρεια Ηπείρου».

Έγκριση ανάθεσης υλοποίησης του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προμήθεια στηθαίων ασφαλείας και ακουστικών ταινιών για τις ανάγκες του ΕΟΔ Περιφέρειας Ηπείρου (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση ανάθεσης υλοποίησης του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση καθιζήσεων και άρση επικινδυνότητας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο περιοχής Πολυστάφυλλου (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ του ακινήτου στη θέση «Κατσικάς», πρώην ΚΤΕΟ.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την μετατόπιση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσιο κατασκευής νέου κυκλικού κόμβου Βελανιδόρραχης.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών παρακολούθησης των ενεργειών εξοικονόμησης ενέργειας στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου για το χρονικό διάστημα Νοέμβριος 2024 – Νοέμβριος 2026.

Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 30-04-2024 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση βατότητας τμήματος Δόλιανης – Μακρίνου και σύνδεση με επαρχιακό δίκτυο», προϋπολογισμού 44.000,00 € με ΦΠΑ.

Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση επισκευή και επέκταση γέφυρας επί του επαρχιακού δικτύου προς Αμάραντο», προϋπολογισμού 74.400,00 € με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για την σύνταξη της μελέτης: «Βελτίωση των κόμβων στις συμβολές των κάθετων οδών 5-6Ν-7Ν στο τεχνικό (κάτω διάβαση) Γ16 της Εγνατίας οδού και στην συμβολή της εξόδου προς Κατσικά», προϋπολογισμού 74.400,00 € με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση αποκατάσταση φορέων γεφυρών και ανακατασκευή στηθαίων τεχνικών έργων επί της 3ης επαρχιακής οδού προς ‘’Τσίμοβο’’», αναδόχου «Αθανάσιος Μηλιώνης Ε.Δ.Ε.» και έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών μέχρι την 25-10-2024.

Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεσες εργασίες ανακατασκευής ακροβάθρων και διευθέτηση κοίτης ποταμού Ζαλογγίτικου», αναδόχου «ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΠΤΗΣ Ε.Δ.Ε.».

Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή τεχνικού έργου διευθέτησης όμβριων και σύνδεση με επαρχιακό δίκτυο Πεδινής», αναδόχου «Αθανάσιος Π. Μηλιώνης Ε.Δ.Ε.».

Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού με τροποποίηση σύμβασης σε ποσοστό 14,57%) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Επείγουσες εργασίες στερέωσης οδού πρόσβασης προς επαρχιακό δίκτυο Καλαρρυτών και διευθέτηση όμβριων επ’ αυτού», αναδόχου «ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΜΠΙΚΗΣ Ε.Δ.Ε.».

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Επισκευή – αποκατάσταση πρώην σχολικού κτιρίου Τ.Κ. Καταρράκτη Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων», αναδόχου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ε.Δ.Ε.», μέχρι την 20-10-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων επί της επαρχιακής οδού στη θέση εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού Μετσόβου», αναδόχου «ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.», μέχρι την 9-3-2025.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση 3ης επαρχιακής οδού από Τσίμοβο έως Κέδρο», αναδόχου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.», μέχρι την 31-12-2024.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Διευθέτηση κοίτης και προστασία πρανών ποταμού για την προστασία κτιρίου στα όρια της Βροσύνας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας, λόγω παράτασης της σύμβασης ΙΔΟΧ, ενός ΠΕ Κτηνιάτρου, για την εφαρμογή του Κοινοτικού Προγράμματος των Μεταδοτικών Σπογγωδών Εγκεφαλοπαθειών στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Έγκριση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης Σπουδαστών Δημοσίου ΣΑΕΚ Ιωαννίνων και Ιδιωτικού ΣΑΕΚ «ΑΚΜΗ», σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου/Π.Ε. Ιωαννίνων.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την παροχή λογιστικών υπηρεσιών από εταιρεία ορκωτών ελεγκτών λογιστών.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την φιλοξενία τηλεοπτικού συνεργείου.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην Έκθεση KOSMIMA 2024, η οποία διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 19-21/10/2024.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την διοργάνωση εκδήλωσης παρουσίασης των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου με τίτλο «ΚΕΡΝΑΜΕ ΗΠΕΙΡΟ», στο Ζάππειο το διάστημα 11-13/10/2024.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για μεταφορά και διαμονή του ΔΙΕΚ Ιωαννίνων στην Αθήνα για την υλοποίηση εκδηλώσεων της Περιφέρειας Ηπείρου.

Έγκριση διοργάνωσης εκδήλωσης της Περιφέρειας Ηπείρου για τον εορτασμό της Ημέρας Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών και έγκριση των σχετικών δαπανών.

Έγκριση τροποποίησης δρομολογίων τετράμηνης παράτασης των συμβάσεων μεταφοράς μαθητών, των αναδόχων του Δυναμικού Συστήματος Αγορών μεταφοράς μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων.

Έγκριση πινάκων δρομολογίων με χρήση ιδιωτών για την μεταφορά μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών μετάφρασης για τις ανάγκες της Π.Ε. Ιωαννίνων.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την προμήθεια ανταλλακτικών και εργασιών συντήρησης – επισκευής Μηχανημάτων και Οχημάτων και ειδών συνεργείου (ανταλλακτικά – αναλώσιμα κλπ) της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Έγκριση του από 05-09-2024 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 05-09-2024 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση – συντήρηση ορεινού οδικού δικτύου της ΠΕ Άρτας για το έτος 2024», προϋπολογισμού € 150.000,00 με ΦΠΑ.

Έγκριση του από 12-09-2024 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 12-09-2024 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Εργασίες συντήρησης – βελτίωσης οδικού δικτύου στα όρια της ΠΕ Άρτας για το έτος 2024»,προϋπολογισμού € 100.000,00 με ΦΠΑ.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Άρτας «Προμήθεια και τοποθέτηση πίλαρ στην περιοχή Φλάμπουρα για την σύνδεση σταθμού μέτρησης ποιότητας νερού ποταμών και τάφρων που εκβάλλουν στον Αμβρακικό κόλπο με το δίκτυο της ΔΕΗ».

Έγκριση ανάθεσης προμήθειας ανταλλακτικών και παροχής υπηρεσιών για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων και μηχανημάτων της Π.Ε. Άρτας (μερική ανάκληση της αριθμ. 24/1805/19-08-2024 απόφασης της Περιφερειακής Επιτροπής ως προς ορισμένους αναδόχους).

Έγκριση δωρεάν παραχώρησης χρήσης μηχανήματος έργου (ισοπεδωτή με αριθ. κυκλ. ΜΕ-120961) της Π.Ε. Άρτας, στον Δήμο Αρταίων.

Έγκριση της υπ΄ αριθμ. πρωτ. 137056/6897/Φ.300.09 ΜΙΜΟ/29-08-2024 απόφασης του Περιφερειάρχη Ηπείρου με θέμα: «Μίσθωση ιδιωτικών μηχανημάτων για την αποκατάσταση βατότητας μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις, χιονοπτώσεις στο Οδικό Δίκτυο της Π.Ε Άρτας που προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές, ζημιές (κατολισθήσεις καθιζήσεις, πτώσεις λίθων, καθαρισμός τάφρων – χαντακιών από φερτά υλικά κ.λ.π) προς αποφυγή ατυχημάτων για αποκατάσταση και διευκόλυνση της συγκοινωνίας».

Έγκριση ανάκλησης αποφάσεων ανάληψης δαπανών της Π.Ε. Άρτας, λόγω μη χρήσης τους.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης λειτουργικών δαπανών της Π.Ε Άρτας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης πολυετούς υποχρέωσης για την διακίνηση επείγουσας αλληλογραφίας για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας,  των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης   Άρτας και του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Άρτας, για τα έτη 2025 & 2026.

Έγκριση απευθείας ανάθεσης προμήθειας αγαθών και παροχής υπηρεσιών στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων της Π.Ε. Άρτας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης του προϋπολογισμού της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για την επιστροφή παραβόλων.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη αμοιβής Δικαστικών Επιμελητών για την επίδοση αιτήσεων καθορισμού οριστικής μονάδας αποζημίωσης της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση παράτασης παραχώρησης της χρήσης ενός γραφείου της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για τη στέγαση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών μίσθωσης μηχανημάτων (ιδιωτικών υδροφόρων-βυτίων, φορτηγών-βυτίων) για την μεταφορά νερού λόγω λειψυδρίας στην Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης (απολογιστικά) για την μίσθωση υδροφόρων οχημάτων με το απαραίτητο προσωπικό τους για την αντιμετώπιση δασικών και χορτολιβαδικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στην Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση των όρων της 9ης Πρόσκλησης (νέα δρομολόγια) Υποβολής Οικονομικών Προσφορών της Περιφέρειας Ηπείρου – Π.Ε. Θεσπρωτίας, για τα έτη 2024-2025 και 2025-2026 με δικαίωμα παράτασης έως 31-12-2026 στο πλαίσιο εφαρμογής του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Θεσπρωτίας, συνολικού προϋπολογισμού 720,52 € άνευ Φ.Π.Α. (39.234,19 € με Φ.Π.Α. 13%).

Έγκριση του 3ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του υποέργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Έργα βελτίωσης αντλιοστασίων Α/Σ 1 (Γλυκής) και Α/Σ Α4 (Κυψέλης)», της Πράξης «Έργα εκσυγχρονισμού εξοικονόμησης νερού και ενέργειας του δικτύου του ΤΟΕΒ Αχέροντα», με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0022103475 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, αναδόχου «Β ΚΟΝΔΥΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ».

Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών των υπηρεσιών της Π.Ε. Πρέβεζας (επιστροφή παραβόλων).

Έγκριση της υπ΄αριθμ. πρωτ. ΠΗ/ΑΔΠΠ/οικ.140797/7133/4-9-2024 απόφασης ανάθεσης του Περιφερειάρχη Ηπείρου με θέμα: «Μίσθωση μηχανημάτων έργου για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών εντός των εδαφικών ορίων της Π.Ε. Πρέβεζας (πχ οδικό δίκτυο, υδατορέματα, ποτάμια κλπ)».

Έγκριση του Πρακτικού ΙV/11-09-2024 (αποσφράγιση και έλεγχος δικαιολογητικών κατακύρωσης) της Επιτροπής Διενέργειας και αξιολόγησης, της 4ης Πρόσκλησης Υποβολής Οικονομικών Προσφορών της Περιφέρειας Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, στο πλαίσιο εφαρμογής του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας, για τα σχολικά έτη 2024-2025 και 2025-2026, με δικαιώματα προαίρεσης για τροποποίηση δρομολογίων και τετράμηνη παράταση (έως 31-12-2026), συνολικού προϋπολογισμού 676.101,99 € με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

Έγκριση τροποποίησης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών Α/θμιας & B/θμιας Εκπ/σης, χωρικής αρμοδιότητας Π. Ε. Πρέβεζας, για το σχολικό έτος 2024-2025 της αριθμ. πρωτ. 1332/29/09-01-2023 Πρόσκλησης υποβολής Οικονομικών προσφορών, που παρατάθηκαν με την αριθμ. 24/1793/19-08-2024 απόφαση της Π.Ε.

Έγκριση του Πρακτικού ΙΙΙ/10-09-2024 (αποσφράγιση και έλεγχος δικαιολογητικών κατακύρωσης) της Επιτροπής Διενέργειας του διεθνούς ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων (κίνησης & θέρμανσης) για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και των Νομικών Προσώπων χωρικής αρμοδιότητάς της για τα έτη 2025 και 2026», συνολικού προϋπολογισμού 640.038,28 € με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Π.Ε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

Περιφερειάρχης Ηπείρου

ΠΗΓΗ:  https://php.gov.gr/