Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Δήμος Κόνιτσας: Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Οι ομορφιές της Κόνιτσας» του Σπύρου Κολοκύθα

 


Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκαν στο Δημαρχείο Κόνιτσας, από την Πολυκλαδική Θεραπευτική Ομάδα του Οικοτροφείου «ΝΟΣΤΟΣ» της Ε.Ψ.Ε.Π., τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Οι ομορφιές της Κόνιτσας», του ενοίκου της δομής κ. Σπύρου Κολοκύθα.

Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τον ερασιτέχνη φωτογράφο Σπύρο Κολοκύθα για την εκπληκτική δουλειά του και αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία και αξία που έχει το Οικοτροφείο «ΝΟΣΤΟΣ» τόσο για τους ενοίκους του, όσο και ευρύτερα για την τοπική κοινωνία. Συνεχάρη τους υπευθύνους και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα είναι πάντα αρωγός της δομής με κάθε δυνατό τρόπο.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Οδυσσέας Πότσης, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης πατήρ Κωνσταντίνος Μήτσιος, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΨΕΠ Κρανάς Παναγιώτης, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Οικοτροφείου «Νόστος» και της ΕΨΕΠ Ευάγγελος Παππάς. 

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο υπεύθυνος της δομής στην Κόνιτσα Παύλος Στέφος. 

Η Έκθεση Φωτογραφίας θα φιλοξενηθεί στον χώρο του Δημαρχείου Κόνιτσας από 14/07/2023 έως και 21/07/2023 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-13:00.

Από το Γραφείο Δημάρχου