Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Περιφέρεια Ηπείρου: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή την Τετάρτη 19 Ιουλίου, ώρα 09:30

 


Την Τετάρτη 19-07-2023 και ώρα 09:30 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή\ της Περιφέρειας Ηπείρου,με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Έγκριση του από 11-07-2023 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 19-06-2023 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Ανακαίνιση – εκσυγχρονισμός του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 845.000,00 με ΦΠΑ.

Έγκριση του από 13-07-2023 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση καθίζησης στην παραλιακή οδό», προϋπολογισμού 135.000,00€ με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.

Έγκριση του από 13-07-2023 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης βατότητας επαρχιακής οδού Κυψέλης – Βουργαρελίου», προϋπολογισμού € 186.000,00 με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.

Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε., του 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. και της 2ης συμπληρωματικής σύμβασης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση παλαιού σχολείου Διλόφου (Α΄ φάση)», αναδόχου ΕΝΤΙ ΡΑΦΤΗ.

Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. , του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. και της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες έργου Παράκαμψης Νικόπολης – Συγκοινωνιακά έργα ανάδειξης αρχαιολογικού χώρου Νικόπολης Περιφέρειας Ηπείρου», αναδόχου «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Α.Τ.Ε.Β.Ε. με δ.τ. ΙΝΕΡΚΑΤ Α.Ε.».

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Συντήρηση Αποκατάσταση Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Δραγοψάς», αναδόχου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΑΗ, μέχρι την 31-12-2023.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Επέκταση – αναβάθμιση ΧΥΤ Καρβουναρίου (Β’ Φάση)», αναδόχου «ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.», μέχρι την 30-04-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποχέτευση εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας ακαθάρτων του Δ.Δ. Παραμυθιάς και Καρυωτίου του Δήμου Σουλίου», αναδόχου «ΕΡΓΟΡΟΗ Α.Τ.Ε.», μέχρι την 30-11 -2023.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποπεράτωση Λαογραφικού Μουσείου Ελαφότοπου», αναδόχου «Γκόντρα Άγγελου ΕΔΕ», μέχρι την 31-12-2023.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες πλήρους αναστήλωσης του παλαιού σχολαρχείου και του παλαιού παρθεναγωγείου Γαναδιού», αναδόχου «Π. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.», μέχρι την 30-10-2023.

Έγκριση ανάθεσης υλοποίησης του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Υδραυλική επίλυση του τμήματος εισόδου Άρτας προς Αγίους Αναργύρους προς αποφυγή πλημμυρών (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση ανάθεσης υλοποίησης του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση τοπογραφική αποτύπωση – υδραυλική επίλυση στο τμήμα Μεσοπόταμος – Πάργα (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση ανάθεσης υλοποίησης του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Ηλεκτροφωτισμός τμήματος της επαρχιακής οδού Άρτας-Νεοχωρίου από την ιστορική γέφυρα Άρτας έως την είσοδο του οικισμού Κεραματών (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση ανάθεσης τηςπαροχής υπηρεσιών σύνταξης κανονισμού περιβαλλοντικής διαχείρισης των υποδομών συλλογής, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων του πρώην Δήμου Ζαλόγγου (νυν Δήμου Πρέβεζας) και οικισμών Λούτσας και παραλίας Λούτσας Δήμου Πάργας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού και εργασίες αποκατάστασης αντλιοστασίου υψηλής ζώνης του ΤΟΕΒ Πεδιάδας – Παραμυθιάς».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προμήθεια υδραυλικών υλικών για τον ΤΟΕΒ Κερασώνα και την εξυπηρέτηση κτηνοτροφικών μονάδων Αγίας Φανερωμένης (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προμήθεια υδραυλικών υλικών για την αποκατάσταση ζημιών του δικτύου άρδευσης Χρυσοβίτσας (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες συντήρησης και αποκατάσταση αρδευτικών αντλιοστασίων ΤΟΕΒ Βρυσέλλας Φιλιατών και αρδευτικού δικτύου στο Θεογέφυρο(παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προμήθεια υδραυλικών υλικών για την επισκευή και συντήρηση των αρδευτικών δικτύων του ΤΟΕΒ Πόρου».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εκτροπή αγωγού στην ΕΕΛ Φιλιππιάδας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση ζημιών της επαρχιακής οδού στο τμήμα Άνω Κάτω Ζάλογγο», αναδόχου «Γεωτεχνική Μηχανική Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.», μέχρι την 08-12-2023.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την πληρωμή της δαπάνης σύνδεσης με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Οδός σύνδεσης του Α/Κ Τερόβου της Ιόνιας Οδού με την 2ηΕπαρχιακή Οδό Ιωαννίνων-Γέφυρας Πλάκας».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια ασφαλτομίγματος για την αποκατάσταση σύνδεσης Νεοκαισάρειας με ΣΥΔ Ελπίδα Ζωής (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Επισκευή και συντήρηση ταμιευτήρων νερού για κάλυψη κτηνοτροφικών αναγκών στα όρια της Μανολιάσας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Επισκευή και ανακατασκευή τοίχων αντιστήριξης επί του οδικού δικτύου προς Σιστρούνι (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Σύνδεση με επαρχιακό δίκτυο και αποκατάσταση βατότητας οδών πρόσβασης Ελευθέριου (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες διαμόρφωσης και συντήρησης οδών πρόσβασης μετακινούμενων κτηνοτρόφων Ματσουκίου και Πραμάντων (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Καθαρισμός και βελτίωση βατότητας οδών πρόσβασης από όρια Νομού Πρέβεζας προς Λάκκα Σουλίου (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια αδρανών υλικών και ασφαλτομίγματος για την αποκατάσταση οδικού δικτύου πρόσβασης προς κτηνοτροφικές μονάδες στα όρια Πλατάνου – Καραδήμα (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση του Πρακτικού 03/11-07-2023 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών κατακύρωσης) της Επιτροπής Διενέργειας του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Παροχή υπηρεσιών προβολής – προώθησης του έργου «WASTE RREACT», προϋπολογισμού 110.865,00 € με ΦΠΑ, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “WASTERREACT (Integratedwastemanagementfacilitiesforboostingrecyclingandcompostingin 7 Regionsthroughcross-borderactivities)” του Προγράμματος InterregIPAIICross-borderCooperationProgramme “Greece-Albania 2014 – 2020 και κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

Έγκριση του Πρακτικού 04/13-07-2023 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών κατακύρωσης) της Επιτροπής Διενέργειας του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την «Παροχή υπηρεσιών για την υλοποίηση του έργου «TheRout_Net – Thematic Routes and Networks», προϋπολογισμού € 92.522,00 με ΦΠΑ, του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020» και κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των οδοιπορικών εξόδων για το διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2023, των υπαλλήλων της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ιωαννίνων.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την δημοσίευση σε τοπική εφημερίδα, της επαναπροκήρυξης για πλήρωση μιας (1) θέσης δικηγόρου με έμμισθη εντολή στην Π.Ε. Ιωαννίνων.

Έγκριση της αριθμ. πρωτ. 112934/865/12-07-2023 απόφασης του Περιφερειάρχη Ηπείρου με θέμα: «Έγκριση μετάβασης της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Συνοχής και Δημόσιας Υγείας Αγνής Νάκου, στις 13/07/2023 στην Πάτρα για συνάντηση με τον Διοικητή της 6η Υ.Π.Ε. και έγκριση αντίστοιχων δαπανών».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια ασφαλτομίγματος για την αποκατάσταση φθορών του επαρχιακού δικτύου προς Συρράκο (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση βατότητας προς Ι.Μ. Μακραλέξη και σύνδεση επαρχιακού δικτύου με ορεινό όγκο Λάβδανης (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτιωτικές εργασίες για την συντήρηση και αποκατάσταση επαρχιακού οδικού δικτύου και τάφρων απορροής από Ελεύθερο έως όρια Νομού (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Καθαρισμός φερτών υλικών και βελτίωση προσβασιμότητας οδών σύνδεσης με επαρχιακό στα όρια του Ελαφότοπου (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες διαμόρφωσης και συντήρησης οδών πρόσβασης καλλιεργήσιμων εκτάσεων στα όρια της Θεσπρωτίας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες διαμόρφωσης και καθαρισμός οδικού δικτύου προς “Γαλαρόκαμπο” (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Ανακατασκευή – επέκταση τεχνικών για την βελτίωση προσβασιμότητας από Βαθύπεδο προς Παλαιοχώρι Συρράκου (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση του από 14-07-2023 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Άρτας «Άμεση αποκατάσταση της 18ης επαρχιακής οδού (Δίστρατο – Κρυονέρι) στη θέση Βαθύκαμπος ΠΕ Άρτας», προϋπολογισμού € 55.000,00 με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης λειτουργικών δαπανών της Π.Ε. Άρτας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ανταλλακτικών για την επισκευή – συντήρηση μηχανημάτων και οχημάτων της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης (παροχή υπηρεσιών) για την επισκευή – συντήρηση μηχανημάτων και οχημάτων της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την ετήσια συνδρομή του Οδηγού Εργατικής Νομοθεσίας – Ελέγχου Επαγγελματιών για τις ανάγκες του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεση πίστωσης για την αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών των υπηρεσιών της Π.Ε. Πρέβεζας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεσος καθαρισμός προς τα παράλια της Ηπείρου έτους 2023 (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση απορροή όμβριων στην ορεινή Πρέβεζα (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση απορροή όμβριων προς αποφυγή πλημμυρών περιοχής Σαμψούντας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Π.Ε. Πρέβεζας, στην διοργάνωση της πολιτιστικής εκδήλωσης «ΑΜΙΣΟΣ 2023».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Π.Ε. Πρέβεζας, στην διοργάνωση της πολιτιστικής εκδήλωσης «Αφιέρωμα στην Ηπειρώτισσα Γυναίκα».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Π.Ε. Πρέβεζας, στην διοργάνωση της πολιτιστικής εκδήλωσης «Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στη Σαρακατσάνικη στάνη στα Χειμαδιά».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Π.Ε. Πρέβεζας, στην διοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης «Αγώνας Δρόμου στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας 2023».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Π.Ε. Πρέβεζας, στην διοργάνωση της πολιτιστικής εκδήλωσης «Θεατρική παράσταση του έργου “Το χάσμα της Κασσώπης”».

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr/