Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Επίσκεψη της Μαρίας Κεφάλα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα»

 


Η υποψήφια Bουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα επισκέφθηκε διαδοχικά το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» καθώς επίσης και τον Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων, του οποίου και η ίδια είναι μέλος.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η συνεργασία της με τις Διοικήσεις των δύο νοσοκομείων, με το ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό και όλους τους εργαζόμενους, υπήρξε συνεχής, ουσιαστική και με αμφίδρομο χαρακτήρα, διατηρώντας ανοιχτό έναν δίαυλο επικοινωνίας.

Οι προκλήσεις και οι προβληματισμοί της επόμενης μέρας, βρίσκονται - και θα συνεχίσουν να βρίσκονται - στο επίκεντρο των συζητήσεων, ώστε να υπάρχουν και αποτελεσματικές λύσεις.

Η κα Κεφάλα δεσμεύτηκε να παραμείνει στο πλευρό τόσο των εργαζόμενων, όσο και των Διοικήσεων των νοσοκομείων μας, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών στον χώρο της υγείας, κάτι που αποτελεί άλλωστε και προεκλογική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας.