Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Π.Ε.Δ. Ηπείρου: Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου «δια ζώσης», την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, ώρα 14:00

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε σε συνεδρίαση, του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Ηπείρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί «δια ζώσης», την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 14:00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας στους Δήμους.

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Π.Ε.Δ. Ηπείρου και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), για το έργο με τίτλο: ” Καινοτόμο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στη Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων των Αιρετών και Στελεχών των Δήμων της Περιφέρειας Ηπείρου”.

Έγκριση Πρακτικού ΕΠΠΕ (27/06/2022) για το SUSTOURISMO WPC – “Δημοσιότητα” του έργου με τίτλο “SUSTAINABLE AND MOBILITY HAND by HANDDEVELOPMENT/ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ” και ακρωνύμιο: ADRION 1135-SUSTOURISMO, στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης Προγράμματος INTERREGV B-Adriatic Ionian ADRION Programme”, παραδοτέο WPC1 Publications & digital activities.

Έγκριση Πρακτικού ΕΠΠΕ (28/06/2022) για το SUSTOURISMO, WPT2.2 – Φάση δοκιμής SUSTOURISMO, WPT2.3 – Αξιολόγηση των επιπτώσεων SUSTOURISMO, WPT3.2 – Διαβούλευση με τα ενδιαφέροντα μέρη, WPT3.3 – Δράσεις ανάπτυξης ικανοτήτων, WPT3.4 – Επιχειρηματικά μοντέλα του έργου με τίτλο “SUSTAINABLE AND MOBILITY HAND byHAND DEVELOPMENT/ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ” και ακρωνύμιο: ADRION 1135-SUSTOURISMO, στο πλαίσιο της 2ηςΠρόσκλησης Προγράμματος INTERREGV B-Adriatic Ionian ADRION Programme”

Εξέταση αιτημάτων Δήμων και φορέων

Ορισμός εκπρόσωπων σε Συμβούλια και Επιτροπές

Έγκριση απόφασης Προέδρου

Συζήτηση επί θεμάτων γενικότερου ενδιαφέροντος

ΠΗΓΗ:  www.pedepirus.gr/