Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Συνελήφθη 20χρονος στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθη, χθες (17-10-2019) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 20χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Επίσης, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 31χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, εξακριβώθηκε ότι ο 20χρονος προμήθευσε τον 31χρονο με μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (2,96) γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε, ενώ στην κατοχή του πρώτου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (20) ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών.
Σε έρευνα που ακολούθησε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας του 20χρονου διακινητή, που χρησιμοποιούσε για την απόκρυψή των ναρκωτικών, βρέθηκε κρυμμένη ανάμεσα σε συστάδα χόρτων και κατασχέθηκε σακούλα που περιείχε (89) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (282,2) γραμμαρίων, έτοιμες προς πώληση.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.