Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Πωγωνίου: Ενημερωτική σύσκεψη με τους πρόεδρους των Τοπικών Κοινοτήτων


Ενημερωτικό χαρακτήρα είχε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 μεταξύ του Δημάρχου Πωγωνίου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, των Αντιδημάρχων και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων.
Στη σύσκεψη έγινε αναλυτική ενημέρωση των Προέδρων για τις νέες τους αρμοδιότητες και χαράχτηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές στη συνεργασία Δήμου και Κοινοτήτων.
Τους Προέδρους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Γκόγκος ο οποίος τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία.
Ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Καψάλης αναφέρθηκε εκτενώς στον σημαντικό ρόλο που έχουν τα Τοπικά Συμβούλια και δεσμεύτηκε για μία άριστη και ουσιαστική συνεργασία.
«Ο ρόλος σας αναβαθμιστεί και έχετε έναν διευρυμένο πλέον χώρο αρμοδιοτήτων. Η νέα τετραετία μας φέρνει μπροστά σε πολλά προβλήματα αλλά και προκλήσεις. Μόνο η άριστη συνεργασία μεταξύ Δήμου και Τοπικών Κοινοτήτων μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και είμαστε βέβαιοι ότι θα εργαστούμε ενωμένοι για την ανάπτυξη του Πωγωνίου.
Στόχος μας είναι να επιλύσουμε τα περισσότερα προβλήματα που απασχολούν κάθε σημείο του Δήμου μας και σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς» σημείωσε ο κ. Καψάλης.
Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα καθημερινότητας καθώς και επιμέρους θέματα που αφορούν τα χωριά.
Σε αυτά τα πλαίσια, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γαλίτσης Νικόλαος, Γκέγκας Κων/νος, Κουκουλάρης Στυλιανός, Σιούτης Μιχαήλ και Φωτίου Αθανάσιος επεσήμαναν ότι έχει ξεκινήσει προσπάθεια ενδυνάμωσης των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και υπογράμμισαν ότι θα είναι στο πλευρό των Τοπικών Συμβουλίων ώστε να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα εν τη γενέσει τους.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ