Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Στην Περιφερειακή Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου η Σοφία Τζαρούχη


      Την Περιφερειακή Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Ιωαννίνων Σοφία Τζαρούχη στο πλαίσιο των προεκλογικών επαφών που πραγματοποιεί σε υπηρεσίες και φορείς της περιοχής. Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. συναντήθηκε με τον Αρχιπύραρχο κ. Θωμά Ρίζο, διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, με τον κ. Βασίλη Βραστό, πρόεδρο των Πυροσβεστών Ηπείρου, με Προϊστάμενους Τμημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και με γυναίκες και άνδρες πυροσβέστες.             

          Στο γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε, η Σ. Τζαρούχη ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Πυροσβεστικού Σώματος στην περιοχή στο πλαίσιο της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου, για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει καθημερινά η υπηρεσία αλλά και για τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα. Στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου και γνώρισε τις δυνατότητες του αναβαθμισμένου με ηλεκτρονικά συστήματα Επιχειρησιακού Κέντρου, το οποίο δίνει τη δυνατότητα έγκαιρης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης των πυρκαγιών αλλά και των διάφορων έκτακτων αναγκών.


          Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων εξήρε το πολύτιμο κοινωνικό έργο που επιτελεί η διοίκηση και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην περιοχή και δεσμεύτηκε, αφενός προεκλογικά να μεταφέρει στον αρμόδιο τομέα του κόμματος τα ζητήματα που τους προβληματίζουν και αφετέρου μετεκλογικά να αγωνιστεί ως βουλευτής για την επίλυσή τους.
          Οι προεκλογικές περιοδείες της Σοφίας Τζαρούχη συνεχίζονται σε καθημερινή βάση τόσο στην πόλη των Ιωαννίνων όσο και στην περιφέρεια του Νομού.