Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Αντώνης Φούσας: Αδικαιολόγητη και άδικη μη επιλογή του αδελφού μου ιατρού Στέφανου Φούσα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.


Ο πρώην Υπουργός κ. Αντώνης Φούσας παρεμβαίνει με δηλώσεις του, για την απουσία από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. του αδελφού του Στέφανου.
«Ασφαλώς, η αδικαιολόγητη και άδικη μη επιλογή του αδελφού μου ιατρού Στέφανου Φούσα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο νομό Ιωαννίνων, όπως έντονα υποστηρίζεται στην τοπική κοινωνία, ήταν λάθος και με αρνητικές συνέπειες, τόσο για το κόμμα μας, όσο και για τον τόπο. Πολύ δε περισσότερο, εάν έχει βάση το πολύ έντονα συζητούμενο  στα Ιωάννινα, ότι «έπρεπε να κοπεί ένας δυνατός για να εκλεγεί ένας άλλος».
«Ο μη επιλεγείς καταξιωμένος ιατρός Στέφανος Φούσας προσέφερε πολλά στην επιστήμη του και στον τόπο μας και ήταν και είναι σε θέση να προσφέρει πολύ περισσότερα. Ιδίως είχε τη δυνατότητα και την ικανότητα, να εκπροσωπήσει επάξια το νομό μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και να διεκδικήσει για την Ήπειρο όσα δικαιούται. Εξάλλου, η πρόθεση του να είναι υποψήφιος βουλευτής είχε ως κίνητρο μόνο την προσφορά στον τόπο μας, του οποίου τα προβλήματα γνωρίζει πολύ καλά και όχι την πολιτική του σταδιοδρομία και από τέτοιους πολιτικούς προσφοράς έχει ανάγκη η χώρα και η περιοχή μας».