Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019


 Η Σοφία Τζαρούχη υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στο Νομό Ιωαννίνων συνεχίζει τις περιοδείες και τις επαφές της με τους πολίτες απ’ άκρη σ’ άκρη στο Νομό. Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 επισκέφτηκε χωριά στο δήμο Κόνιτσας και συναντήθηκε με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής, με τους οποίους συζήτησε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τα προβλήματα του τόπου, ενώ παράλληλα τους ανέλυσε τους άξονες του προεκλογικού προγράμματος της Ν.Δ. Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους κατοίκους και είχε τη δυνατότητα να αφουγκραστεί από πρώτο χέρι τις αγωνίες που βιώνουν αλλά και να τους γνωστοποιήσει τις δικές της προτάσεις για την επόμενη ημέρα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε ο τόπος να πάει μπροστά με έργα και όχι με λόγια.
          Στο πλαίσιο της περιοδείας της η Σοφία Τζαρούχη επισκέφτηκε στην Κλειδωνιά το εργαστήριο παραγωγής παραδοσιακών τοπικών γλυκών της κ. Σταυρούλας Λάκκα-Μωυσίδου, η οποία χρησιμοποιώντας αγνά υλικά της περιοχής και παραδοσιακές συνταγές κρατά ζωντανή την τοπική γαστρονομία. Όπως ανέφερε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ.: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην κ. Σταυρούλα, μια σπουδαία γυναίκα που αποτελεί ένα επιτυχημένο παράδειγμα γυναικείας επιχειρηματικότητας, καθώς καταφέρνει και προβάλλει την παράδοση της Κόνιτσας, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει την τοπική οικονομία μέσα από τα μοναδικής ποιότητας τοπικά προϊόντα που παράγει».
          Οι προεκλογικές περιοδείες της Σοφίας Τζαρούχη συνεχίζονται σε καθημερινή βάση τόσο στην πόλη των Ιωαννίνων όσο και στην περιφέρεια του Νομού.