Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Την ΕΛ.ΑΣ. και υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου επισκέφθηκε η Σοφία Τζαρούχη


 Την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Ιωαννίνων Σοφία Τζαρούχη στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας και των επαφών που καθημερινά πραγματοποιεί με φορείς της περιοχής.
          Αρχικά, η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου έγινε δεκτή από εν ενεργεία και απόστρατους αξιωματικούς, γυναίκες και άνδρες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., ενώ συναντήθηκε με στελέχη της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και της τοπικής Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν τη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών, τις δράσεις της Αστυνομίας για την τήρηση της έννομης τάξης στην περιοχή, ζητήματα μισθολογικού και συνταξιοδοτικού ενδιαφέροντος, ενώ τους ανέπτυξε και το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την ασφάλεια του πολίτη.
          Η Σοφία Τζαρούχη εξήρε το έργο της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή και συνεχάρη τα στελέχη και το αστυνομικό προσωπικό για το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας που διαθέτουν, ενώ σε δηλώσεις της ανέφερε ότι: «Δυστυχώς η απερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολήθηκε με τα προβλήματα των αστυνομικών που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην ασφάλεια της κοινωνίας μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις γυναίκες και τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στο Νομό Ιωαννίνων, καθώς σε μία εποχή όπου η βία και η εγκληματικότητα αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς, καταφέρνουν και κρατούν ψηλά τον πήχη της ασφάλειας κάνοντάς μας να νιώθουμε ασφαλείς».
          Στη συνέχεια η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. επισκέφθηκε υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου και συνομίλησε με τους υπαλλήλους.
          Οι προεκλογικές περιοδείες της Σοφίας Τζαρούχη συνεχίζονται σε καθημερινή βάση τόσο στην πόλη των Ιωαννίνων όσο και στην περιφέρεια του Νομού.