Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη και πλέον οι Γιαννιώτες είναι με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία.
Στο 7΄, στην πρώτη ουσιαστικά τελική του αγώνα, ο Μασούρας έστρωσε την μπάλα έξω από την περιοχή, από τα δεξιά και με ένα σουτ - κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαήλ.
Στο 54΄ ο Σταυρόπουλος ανέτρεψε τον Κρίζμαν, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, ο ίδιος ο παίκτης του ΠΑΣ ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε το ματς στα ίσια.
Ο Μπουμάλ πάτησε περιοχή, έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Σπιριντόνοβιτς εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
Αυτό το γκολ ήταν το τελειωτικό χτύπημα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι φάνηκε να μένουν από ψυχικά αποθέματα με αποτέλεσμα το 2-1 να παραμείνει μέχρι τέλους και τον ΠΑΣ να πηγαίνει στην τελευταία αγωνιστική θέλοντας μόνο νίκη επί του ΠΑΟΚ αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων από Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ.

Πανιώνιος (Μάντζιος):
Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Μασούρας, Σαραμαντάς, Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Παπαγεωργίου (Σπιριντόνοβιτς 59'), Μανιάτης (Τσιλούλης 59'), Μπουμάλ, Ντουρμισάι
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): 
Ν. Μιχαήλ, Κάστρο, Κρίζμαν, Πάντελιτς (Νικολιάς), Σεγκελασβίλι, Κάργας, Μάνος, Α. Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Παμλίδης (Αθανασιάδης 46'), Μπουκουβάλας