Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος δύο 19χρονων ημεδαπών, οι οποίοι διέπραξαν ακόμα μία κλοπή από κατάστημα στην πόλη της Πρέβεζας


Σε συνέχεια του προχθεσινού (04-03-2019) Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας που αφορούσε την εξιχνίαση δύο υποθέσεων κλοπών που έγιναν από καταστήματα στην πόλη της Πρέβεζας, με δράστες δύο ημεδαπούς, έναν 19χρονο και μία 19χρονη, συμπληρωματικά, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, προέκυψε ότι οι δύο δράστες εμπλέκονται και σε άλλη μία παρόμοια περίπτωση.
Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες, πρωινές ώρες της 13-09-2018, εισήλθαν σε πιτσαρία στην πόλη της Πρέβεζας και αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό.
Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.
***

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο 19χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία

Εξιχνιάστηκαν μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο υποθέσεις κλοπών, που έγιναν στην πόλη της Πρέβεζας.
Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, ένας 19χρονος και μία 19χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες διέπραξαν τις παρακάτω κλοπές στην πόλη της Πρέβεζας και συγκεκριμένα:
Την 13-09-2018 το πρωί εισήλθαν σε καφετέρια, απ’ όπου αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα,
Την 25-02-2019 το μεσημέρι εισήλθαν σε καφετέρια, απ’ όπου αφαίρεσαν ένα σακίδιο που περιείχε κοσμήματα, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.