Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα


Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
* Χθες το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Άρτας, τρεις ημεδαπές, ηλικίας 31, 21 και 27 ετών, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα στην πόλη της Άρτας, εισήλθαν σε κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν διάφορα είδη ένδυσης. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παραπάνω κλεμμένα είδη, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
*Χθες το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 20/21-02-2019 διέρρηξε την κεντρική είσοδο κτηνιατρείου στην Ηγουμενίτσα και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
*Χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας, ποινής φυλάκισης -12- μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.
*Χθες το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Θεσπρωτίας, ένας 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, ποινής φυλάκισης (4) μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.