Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Περιφέρεια Ηπείρου: Ενημερωτικές εκδηλώσεις για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης


Η Περιφερειακή Επιτροπή  Ισότητας των Φύλων Περιφέρειας Ηπείρου και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου, σε συνεργασία με την κα Έλενα Ράπτη, βουλευτή Θεσσαλονίκης και συντονίστρια της καμπάνιας Ένα στα Πέντε του Συμβουλίου της Ευρώπης, διοργανώνουν σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων στην Ήπειρο με θέμα την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Αλέξανδρος Καχριμάνης θα υπογράψει Σύμφωνο Συνεργασίας με την κα Έλενα Ράπτη και   το Συμβούλιο της Ευρώπης.                                                                                            
Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ. η κα Ράπτη θα μιλήσει σε εκδήλωση ενημέρωσης, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Άρτας, στο Δημαρχείο της πόλης.
Το ίδιο απόγευμα της 10ης Νοεμβρίου και ώρα 19:00 μ.μ. σε συνεργασία με το Δήμο Πρέβεζας η κα Ράπτη θα μιλήσει για το θέμα στη "Θεοφάνειο" Αίθουσα Τέχνης του Δήμου.
Τέλος την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. ολοκληρώνεται ο κύκλος των ενημερωτικών εκδηλώσεων στην Ήπειρο, με την ομιλία της κας Ράπτη στο ξενοδοχείο «Du Lac Congress and Spa» στα Ιωάννινα.

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr