Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Εξιχνίαση υπόθεση απάτης σε βάρος 63χρονου ημεδαπού στο Κουτσελιό Ιωαννίνων


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονου ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση απάτης σε βάρος 63χρονου ημεδαπού στο Κουτσελιό Ιωαννίνων.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 50χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και μία γυναίκα συνεργός του, που αναζητείται.
Αναλυτικότερα, ο 63χρονος κατήγγειλε ότι την 02-11-2018 το πρωί, του τηλεφώνησε άγνωστη γυναίκα, η οποία του συστήθηκε ως σύζυγος φίλου του και με το πρόσχημα του θανάτου στενού συγγενικού προσώπου και επείγουσας χρηματικής ανάγκης, τον έπεισε να αποστείλει, το χρηματικό ποσό των (1.250) ευρώ.
Η αποστολή των χρημάτων έγινε μέσω ταχυδρομικής αλληλογραφίας και από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 50χρονου ημεδαπού, εμπλεκόμενου στην απάτη ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό της συνεργού του.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.