Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0


Η ΑΕΛ ήταν η νικήτρια της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα αφού επικράτησαν  με 2-0 αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και από τα πρώτα λεπτά έδειξαν μεγαλύτερο πάθος για τη νίκη.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήγε στην Λάρισα με πολλές απουσίες καθώς ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολόγιζε πριν την έναρξη του αγώνα σε επτά ποδοσφαιριστές του και συγκεκριμένα στους Μυστακίδη, Νικολιά, Μπουκουβάλα, Βιδάλ, Κρίζμαν, Κάστρο και Λέο.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα στις απουσίες αυτές ήρθε να προστεθεί και αυτή του Αθανασιάδη. 
Ο διεθνής φορ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις κατά το ζέσταμα της ομάδας των Ιωαννίνων με αποτέλεσμα όχι μόνο να αντικατασταθεί στο αρχικό σχήμα αλλά να μείνει και εκτός 18άδας.
Ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης έπαιξε φυσικά και η αποβολή του Τσικάρσκι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 48' του αγώνα.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Νούνιτς, Ζίζιτς, Γκόλιας (72' Γρομητσάρης), Χούμπτσεβ, Κόεφ, Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Μπαργκάν (65' Πίτι), Ντέλετιτς
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Ντόλοβατς, Γιάκος, Παμλίδης, Λουκίνας (61' Ξύδας).