Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Ιωάννινα: Συνελήφθη 32χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών


Με αυτοκίνητο που οδηγούσε μετέφερε 4 αλλοδαπούς. Συνελήφθη, χθες (11-09-2018) νωρίς το πρωί στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ένας 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών. Ειδικότερα, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 32χρονο και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε τέσσερις αλλοδαπούς (ηλικίας 28, 30,  38 και 49 ετών), οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα που να νομιμοποιούν την είσοδο και παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια. Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων τους, προέκυψε ότι σε βάρος τριών εξ’ αυτών, εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.
Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 32χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και τα χρηματικά ποσά των (785) ευρώ και (7.900) λεκ Αλβανίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.