Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Το μήνυμα του συλλαλητηρίου

Μετά το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου βλέπουμε την γνωστή σε όλους μας τακτική του συστήματος να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη σε δευτερεύοντα και άνευ σημασίας πράγματα, όπως το βίντεο με την εκτίμηση της αστυνομίας για τον όγκο του συλλαλητηρίου, ο Μίκης, ο Κασσιμάτης, οι εκπρόσωποι του κλήρου, ο Κασσιδιάρης και άλλα τέτοια χωρίς ουσία και πολιτικό περιεχόμενο.
Λίγες φωνές στέκονται στην «ουσία του συλλαλητηρίου», στο μήνυμα που έστειλε ο Ελληνικός λαός προς τους εγκάθετους κυβερνώντες που ονομάζουν την ολιγαρχία δημοκρατία και την κατοχή ελευθερία. Το μήνυμα που εκφράστηκε σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους από τον Μίκη, τον Κασσιμάτη, την Μπιτάκου, ήταν αυτό που φώναζε ο λαός, αυτό που φώναζαν όλοι οι ομιλητές, αυτό που φωνάζει ολόκληρη η Ελλάδα προς τους προσκυνημένους, προς τους “καλούς” γείτονες και προς τους απανταχού ρυθμιστές των γεγονότων στην χώρα μας.
Ο λαός μίλησε και δεν είναι ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κανενός κόμματος, είναι ο λαός που ανησυχεί για την Πατρίδα  που διαισθάνεται τον κίνδυνο, την προδοσία για άλλη μια φορά και  βλέπει τον δρομολογούμενο διαμελισμό της χώρας. Αυτό κρύβει ο γεωγραφικός προσδιορισμός που θέλει η “κυβέρνηση” να συμφωνήσει, ώστε να έχει το δικαίωμα, ένα κράτος υβρίδιο που έγινε με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Αμερικής και της Γερμανίας να διεκδικήσει εκτός από την Ελληνική ιστορία και Ελληνικά εδάφη. Η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ θα δώσει στην Αμερική τον έλεγχο της  Ανατολικής πλευράς της Ευρώπης προς την Ρωσία και στη Γερμανία την χρησιμοποίηση του Αξιού σαν πλωτό εμπορευματικό σταθμό από το Αιγαίο προς τα ενδότερα των Βαλκανίων και της Ευρώπης. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι η δική μας υπογραφή.


Δεν έχει καμία σημασία εάν τα Σκόπια έχουν αναγνωριστεί από άλλα κράτη. Ο αλυτρωτισμός των Σκοπίων είναι δεδομένος και έχει αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια με συστηματική παραχάραξη της ιστορίας σε όλα τα επίπεδα στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας. Το σύνταγμά  τους, τα βιβλία τους, η εξωτερική τους πολιτική , οι άθλιες κατασκευές τους με τις οποίες προσπαθούν να καπιλευτούν κάτι που δεν είναι, ακόμα και η σημαία τους, όλα δηλώνουν τις επεκτατικές τους τάσεις. Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο κινείται η Τουρκία με την Θράκη και η Αλβανία με τους Τσάμηδες, περιμένουν στην γωνία σαν λύκοι να πέσουν πάνω στο πρόβατο που το έχουν δεμένο χειροπόδαρα και λέγεται Ελλάδα. Θέλουν και αυτοί μερίδιο, τους το έταξαν και σε λίγο θα έρθει η ώρα του γεύματος.
Η υποτιθέμενη «Ελληνική κυβέρνηση»  επαναφέρει  το θέμα της ονομασίας τώρα! που η Ελλάδα βρίσκεται στην δεινότερη μεταπολεμική κατάσταση, παραβλέποντας όλους τους κινδύνους, γιατί η επίλυση του ζητήματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση της μεταμνημονιακής Ελλάδας που ευαγγελίζονται και αφού είναι έτσι, είναι προσυμφωνημένη και η λύση του ονόματος, όπως όλα όσα περιγράφονται στα μνημόνια.
Από την αρχή μας λένε “ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ με γεωγραφικό προσδιορισμό” και είναι ακριβώς όπως λένε “δημοσιονομική προσαρμογή” όταν  έχουν σκοπό να μας χαρατσώσουν ή “μεταρρυθμίσεις” όταν μας επιβάλουν νέους ληστρικούς φόρους ή “αξιοποίηση” όταν ξεπουλούν την περιουσία μας. Τώρα έρχεται ο διαμελισμός της χώρας. Όλα τα άλλα μπορείς να τα αλλάξεις, μπορείς να βγάλεις τους φόρους και να πετάξεις με τις κλωτσιές τους δήθεν επενδυτές, μπορείς να δημιουργήσεις νέες θέσεις εργασίας και να ανακτήσεις την Εθνική σου κυριαρχία, μπορείς να τιμωρήσεις όλους όσους μας οδήγησαν σε αυτή την καταστροφή, μπορείς να διαγράψεις το χρέος, μπορέις να φτιάξεις Εθνικό νόμισμα και να φύγεις από την φυλακή της ΕΕ, τον διαμελισμό όμως της Πατρίδας δεν μπορείς να τον αλλάξεις
Ήταν σαφέστατα λάθος η ονομασία «Μακεδονία» στην περιφέρεια της Γιουγκοσλαβίας μετά τον πόλεμο, σε μια εποχή που και πάλι η Ελλάδα παρέπαιε στις σκληρές συνθήκες της ψυχροπολεμικής Ευρώπης. Αλλά είναι άλλο πράγμα να έχεις «Μακεδονική Περιφέρεια» ενός κράτους και άλλο να έχεις κράτος  με την λέξη “Μακεδονία” γιατί αυτό σημαίνει  υιοθεσία της ιστορίας του πολιτισμού και κάθε τι που πρεσβεύει η λέξη Μακεδονία.

Δυστυχώς αυτά είναι τα αποτελέσματα της κατοχής που έχουν βάλει την Πατρίδα μας οι δοσίλογοι εδώ και 40 χρόνια. Λίγο λίγο, σιγά σιγά, πότε με δάκρυα και πότε με κορώνες, πότε μαστίγιο και πότε καρότο, πότε ομόλογα και πότε δάνεια, πότε χρηματιστήρια και πότε πράσινη ανάπτυξη φτάσαμε στο 2010 που άρχισε η επέλαση των βαρβάρων, η λεηλασία του λαού και του τόπου στο όνομα του χρέους. Ενός χρέους που συνεχώς διογκώνεται και συνθλίβει τον λαό γιατί είναι μια φούσκα, ένα ψέμα μια παραίσθηση που μας δημιουργεί η ΕΕ και το ευρώ.

Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να εκφράσω αυτό που βροντοφώναξε προχθές  ο Ελληνικός Λαός προς όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους κρατούντες στην Ελλάδα
Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την ΕΕ και τους υπηρέτες του ευρώ
Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους Αλβανούς υπηρέτες των Τούρκων
Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ανήθικους Τούρκους
Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους Σκοπιανούς και τις επεκτατικές τους βλέψεις
Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα του Λαού προς όλο τον κόσμο :
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ.

ΛΑΠΠΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

(μέλος Πολιτικής Γραμματείας Ε.ΠΑ.Μ)