Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Ιωάννινα: Συνελήφθη 43χρονος υπήκοος Πολωνίας για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση

Κατασχέθηκαν πάνω από (41) κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (26-09-2017) το πρωί στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 43χρονος υπήκοος Πολωνίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα και το ακινητοποίησαν για έλεγχο.
Όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, οδηγός του οχήματος ήταν ο 43χρονος αλλοδαπός ενώ εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν (8) ανισοβαρή δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (41.450) γραμμαρίων.
Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των (90) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.