Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε σταθμευμένο όχημα σε παραλία της Θεσπρωτίας

Δράστες είναι δύο ημεδαποί άνδρες, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί

Μην αφήνετε εκτεθειμένα αντικείμενα, όπως χρήματα και κινητά τηλέφωνα στα σταθμευμένα οχήματά σας
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, κλοπή που έγινε προχθές (23-07-2017) σε παραλία στην Πλαταριά Θεσπρωτίας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής, σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 33 και 55 ετών.
Ειδικότερα, οι δράστες την 23-7-2017 το μεσημέρι, αφαίρεσαν από το εσωτερικό οχήματος που ήταν σταθμευμένο σε παραλία της Πλαταριάς Θεσπρωτίας, ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
 ****
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, ενόψει της θερινής περιόδου, συμβουλεύει τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λαμβάνοντας πολύ απλά μέτρα προστασίας, κατά την διάρκεια παραμονής τους στις παραλίες :
Να αποφεύγετε να σταθµεύετε το όχηµά σας σε ερηµικά µέρη.
Να κλειδώνετε πάντα τις πόρτες, να κλείνετε τα παράθυρα και να ενεργοποιείτε το σύστημα συναγερµού, εφόσον υπάρχει, όταν σταθµεύετε το αυτοκίνητο σας.
Μην αφήνετε προσωπικά αντικείµενα, όπως χρήµατα, πορτοφόλι, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, τσάντες και τιµαλφή µέσα στο αυτοκίνητο.
Να αφαιρείτε την πρόσοψη του ραδιοφώνου και κάθε τι πολύτιµο όταν βγαίνετε από το όχημά σας.
Μη φυλάσσετε ποτέ εφεδρικά κλειδιά του οχήματος μέσα σε αυτό, αλλά σε άλλο, ασφαλέστερο µέρος.
Όταν βρίσκεστε στην παραλία, ως λουόμενοι, μην αφήνετε ποτέ εκτεθειμένα πάνω σε πετσέτες τα προσωπικά σας αντικείμενα (πορτοφόλι, γυαλιά ηλίου, κινητό, φωτογραφική μηχανή, κλειδιά, ενδύματα).
Όλα τα αντικείμενα σας να είναι σε σημείο, όπου μπορείτε να τα παρατηρείτε και τοποθετημένα μέσα σε τσάντα.