Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΝΗΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Δελτίο τύπου για την επίσκεψη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Καραγιάννη

Επίσκεψη σε χωριά του Πωγωνίου πραγματοποίησε την Παρασκευή 12-05-2017, ο βουλευτής Γιαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ. Κατά την επίσκεψή του στην Καστάνιανη, συναντήθηκε με κατοίκους, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα της περιοχής, δίνοντας έμφαση στο πρόβλημα της φύλαξης των συνόρων, της ασφάλειας και της προστασίας της ζωής τους.
   Τον κο Γιάννη Καραγιάννη, συνόδευαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Πωγωνίου, κος ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΝΤΟΤΗΣ και οι δημοτικοί σύμβουλοι κοι ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΩΝΗΣ και ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΟΤΙΝΗΣ.
   Στην Καστάνιανη ο κος Γιάννης Καραγιάννης, εκτός των κατοίκων, επισκέφθηκε και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης που εδρεύει στην Καστάνιανη, όπου συνομίλησε με το προσωπικό του τμήματος.
   Ο κος  Γιάννης Καραγιάννης  που επισκέφθηκε τα χωριά μας με πρωτοβουλία του κου Δημήτρη Ντότη, δεσμεύτηκε πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επανέλθει η ασφάλεια στην περιοχή. Εξ άλλου πρότεινε να συνεχισθούν  η συνεργασία και οι συναντήσεις, για καλύτερο συντονισμό των ενεργειών.

Με   τιμή
Ο   Πρόεδρος       Η  Γεν.  Γραμματέας

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ