.

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Κεράσοβο Πωγωνίου: Σε σοβαρή κατάσταση ηλικιωμένος που δέχτηκε επίθεση μέσα στο σπίτι του

Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση τα τραύματά του δεν οφείλονται σε πτώση, αλλά σε χτυπήματα από κάποιο όργανο. 
Ο 90χρονος δεν έχει ακόμη επανέλθει, αλλά η κατάσταση της υγείας του αξιολογείται ως σταθερή. Ωστόσο δεν είναι σε θέση να δώσει πληροφορίες.
Την υπόθεση αποκάλυψαν στο ΑΠΕ οι συγχωριανοί του, που είναι ανάστατοι από τη δράση κακοποιών στην περιοχή τους, και οι συγγενείς του, οι οποίοι ανησυχούν για την υγεία του δικού τους ανθρώπου.
Οι λιγοστοί κάτοικοι του Κεράσοβου, την 1η Μαΐου, ανησύχησαν όταν περνούσε η ώρα και ο παππούς δεν εμφανιζόταν στην πλατεία του χωριού. Στις 12:00 μία γυναίκα πήγε στο σπίτι του και τον βρήκε πεσμένο στο δάπεδο της κουζίνας, χωρίς τις αισθήσεις του. Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία και κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Ο ηλικιωμένος επεβλήθη σε αξονική τομογραφία και όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις.
 Η κόρη του ηλικιωμένου, η οποία ζει στην Αθήνα, ενημερώθηκε αμέσως για το τι είχε συμβεί στον πατέρας της.
Η ίδια ανέφερε, με μεγάλη ανησυχία ότι το σπίτι ήταν αναστατωμένο και τέθηκε υπό τη φύλαξη της αστυνομίας, μέχρι να μεταβεί από την Αθήνα στο Κεράσοβο Πωγωνίου, για να της παραδώσουν τα κλειδιά. 
Επίσης, υποστήριξε ότι είναι πιθανό οι άγνωστοι να έχουν πάρει τα χρήματα από τη σύνταξη του πατέρα της και πρόσθεσε πως οι αστυνομικοί πηγαίνουν τακτικά στο νοσοκομείο για να του πάρουν κατάθεση, όμως εκείνος δεν είναι σε θέση να μιλήσει, ειδικά για πρόσφατα γεγονότα, καθώς εμφανίζει απώλεια μνήμης.
Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Ιωαννίνων.


ΠΗΓΗ: www.ethnos.gr