Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία στον αγώνα Play off Π.Α.Ο. Κρύας-Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος

Το Δ.Σ της Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία στον αγώνα Play off  του Σαββάτου μεταξύ Π.Α.Ο. Κρύας και Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στην Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος εναντίον της Κρύας για τα Play off ανόδου στην Α΄ Ερασιτεχνική θα θέλαμε να κάνουμε μια τοποθέτηση σαν Δ.Σ..
Είμαστε μια ακριτική ομάδα και οι δυσκολίες είναι τεράστιες έτσι ώστε να συντηρείται αυτή η ομάδα.
Λόγω της γενικότερης  οικονομικής κρίσης, η βοήθεια τόσο από το δήμο, όσο και από χορηγίες επιχειρηματιών ή απλών ανθρώπων που βοήθησαν την ομάδα είναι ελάχιστη.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αιμορραγούμε οι ίδιοι οικονομικά και να κάνουμε πολλές θυσίες έτσι ώστε να υπάρχει η ομάδα και να ακούγεται κάπου το ακριτικό χωριό μας.
Παρόλες αυτές τις δυσκολίες έχουμε με τη βοήθεια του προπονητή μας και παιχτών που όλοι αγωνίζονται αφιλοκερδώς να δημιουργήσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο που όλη τη χρονιά απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο και πάνω απ΄ όλα με ήθος.
Φτάσαμε λοιπόν να διεκδικούμε την άνοδο στα Play off και έχοντας πίστη αγωνιστήκαμε στο παιχνίδι του Σαββάτου, καταθέτοντας οι παίκτες  την ψυχή τους και αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Σε ένα γήπεδο που το ματς το παρακολούθησαν πάνω από 300 φίλαθλοι, γίναμε μάρτυρες μιας κλοπής, αφού όταν αγωνίζονται 11 εναντίον 12 καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις.
Μιλάμε βέβαια για τον διαιτητή της αναμέτρησης όπου αδίκησε καταφανώς την ομάδα μας κλείνοντας τα μάτια σε τρεις κλασσικές περιπτώσεις πέναλτι υπέρ της ομάδας μας.
Εμείς πάντως είμαστε υπερήφανοι για την απόδοσή μας, αφού παρότι χάσαμε αποδείξαμε σε  όλους ποιά είναι η καλύτερη ομάδα και όλοι είδαν την άθλια αντιμετώπιση που τύχαμε από τη διαιτησία.
Έχουμε ακόμα να δώσουμε ένα αγώνα με τον Παρακάλαμο όπου θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για άνοδο, αν και μετά από τέτοια αντιμετώπιση καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι κάποιοι δεν ήθελαν ο Πωγωνάτος να ανέβει κατηγορία.
Όλα αυτά βέβαια είναι φυσικό να αποθαρρύνουν την προσπάθεια που κάνουμε και εμείς να βάλουμε ένα λιθαράκι ώστε να βελτιωθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τη δυνατότητα οι νέοι της περιοχής μας να έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Εκ του Δ.Σ. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ