Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών καθώς και κατοχής λαθραίου καπνού

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορες συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (927,3) γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και λαθραίος καπνός, βάρους (1.131) γραμμαρίων

Συνελήφθησαν, χθες (18-04-2017) το απόγευμα στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Άρτας, τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 29, 51 και 33 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών καθώς και παράβασης της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, όπου βρέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης καθώς και μία σακούλα που περιείχε λαθραίο καπνό, βάρους (973) γραμμαρίων.
Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της 33χρονης και του 29χρονου, στην πόλη της Άρτας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
τριάντα έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (925,34) γραμμαρίων, τις οποίες προόριζαν για διακίνηση
μία ηλεκτρονική ζυγαριά
Επιπρόσθετα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 51χρονου δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε αδασμολόγητος καπνός, βάρους (158) γραμμαρίων.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 33χρονης, κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.