Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 29 και 24 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση κλοπής από χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα»

Επίσης, συνελήφθησαν ένας 29χρονος ημεδαπός και μία 28χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής καθώς και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί Όπλων
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων και την Ειδική Ομάδα Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, συνελήφθησαν, χθες (17-03-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Επίσης, συνελήφθησαν ένας 29χρονος ημεδαπός και μία 28χρονη υπήκοος Αλβανίας, που κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.
Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής, η οποία διαπράχθηκε προχθές το απόγευμα σε χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος από κοινού με τον 29χρονο, εισήλθαν στο νοσοκομείο και αφαίρεσαν από εσωτερικούς χώρους, διάφορα αντικείμενα.
Στη συνέχεια, παρέδωσαν στους άλλους δύο κατηγορούμενους τα κλοπιμαία, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα αντί χρημάτων, ναρκωτικά χάπια.
Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων στο σπίτι των κλεπταποδόχων καθώς και άλλα αντικείμενα, η προέλευση τω οποίων διερευνάται και ένα μαχαίρι, που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων.
Επίσης, στην κατοχή του 24χρονου συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (8) ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.