Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Στην εκπομπή "Ελλάδα στην καρδιά μας" της 28-2-2017, του δημοσιογράφου Μπάμπη Πετράκη, που μεταδίδεται για τους απανταχού Έλληνες του εξωτερικού, παρουσιάστηκαν videos από την ''Πίτα του Ηπειρώτη 2017''


Η χθεσινή (28-2-2017) εκπομπή "Ελλάδα στην καρδιά μας" του δημοσιογράφου Μπάμπη Πετράκη, που μεταδίδεται για τους απανταχού Έλληνες του εξωτερικού και ειδικά της Αυστραλίας και του Καναδά από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των χωρών διαμονής τους, παρουσίασε 2 video, της ''Πίτα του Ηπειρώτη 2017'', που διοργάνωσε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, τη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Νέο Φάληρο. 
Δείτε στο video από 17.10' μέχρι 20΄30' και από 28.50' μέχρι 31.40΄.
Ακόμη καλεσμένος στο studio του Star tv, ήταν ένας από τους σημαντικότερους ζωγράφους της νεότερης γενιάς, ο Νίκος Καλατζής, που μίλησε για τα έργα του και μια έκθεση που παρουσιάζουν με τον ποιητή κ. Χρήστο Ζανιά στο κέντρο του Μονάχου.

Ακόμη η εκπομπή είχε ζωντανές συνδέσεις, με τον Επιτετραμμένο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Βαυαρία Πάτερ Αποστόλο Μαλαμούση, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας του Χάαρ Apostolos Kotsis και με τον ποιητή Χρήστο Ζανιά.