Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου ευχαριστούν θερμά τους συνανθρώπους μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο τηλεμαραθώνιος αγάπης και στήριξης, που διοργανώθηκε από την ΕΡΤ τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 για την ενίσχυση του έργου της Κιβωτού του Κόσμου.
Ο πατήρ Αντώνιος και η Κιβωτός του Κόσμου, επί 19 συνεχόμενα χρόνια στηρίζουν τη μητέρα, το παιδί και άπορες οικογένειες που βρίσκονται σε κίνδυνο και ανάγκη.
Από το πρωί της 28ης Νοεμβρίου οι ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ αφιέρωσαν χρόνο στην Κιβωτό του Κόσμου, όπου ο π. Αντώνιος και οι εκπρόσωποι της Κιβωτού ενημέρωσαν τους συνανθρώπους μας για το πολύπλευρο, φιλανθρωπικό μας έργο.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση και συγκινητική. Κατά τη διάρκεια της ημέρας πραγματοποιήθηκαν 80.000 κλήσεις και εστάλησαν 30.000 sms στον αριθμό ενίσχυσής μας 19828 (2,48 € / κλήση ή sms).
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς από όλους εμάς στην Κιβωτό Του Κόσμου προς όλους όσους συνέβαλλαν στον τηλεμαραθώνιο αυτό.
Στους ανθρώπους της ΕΡΤ κ. κ. Λάμπη Ταγματάρχη, Σιούλα Γιώργο, Γιάννη Σκάλκο, Ρένια Τσιτσιμπίκου, Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, Κλειώ Αρβανιτίδου και σε όλους τους παρουσιαστές, δημοσιογράφους, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό για τον επαγγελματισμό, την ευαισθησία τους και την ανταπόκρισή τους. 
Επίσης, στους ανθρώπους της ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα.
Ακόμα, ειδική μνεία στους Ράδιο Αρβύλα για την στήριξή τους.
Επίσης, προς όλους τους δημοσιογράφους στα ΜΜΕ (έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο) που έκαναν αναφορά στα μέσα και το δίκτυό τους.
Ακόμα, θερμές ευχαριστίες προς τους κ. κ. Πάνο Μουζουράκη, Αποστολία Ζώη Χριστίνα Λαμπίρη, Παναγιώτα Βλαντή, Θοδωρή Παπαλουκά, Δημήτρη Διαμαντίδη, Μιχάλη Ζαμπίδη, Σάσα Σταμάτη και Booz.
Επίσης, προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκο Παππά, τον αρχηγό της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, την βουλευτή κ. Ντόρα Μπακογιάννη και την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά για τον χαιρετισμό τους εκείνη την ημέρα.
Πάνω από όλα όμως, ο π. Αντώνιος και τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου σε Αθήνα, Πειραιά, Πωγωνιανή, Χίο και Βόλο ευχαριστούν θερμά από καρδιάς τους συνανθρώπους μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης και ενίσχυσης του έργου του πατρός Αντωνίου, συμβάλλοντας ανιδιοτελώς σε μία κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς με κύριο σκοπό την μέριμνα απροστάτευτων παιδιών και τη συνεχή προσφορά στέγης, φροντίδας και ψυχολογικής υποστήριξης σε μητέρες και παιδιά με σοβαρά προβλήματα.

Σας ευχαριστούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την αγάπη και την στήριξή σας στο έργο μας.