Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

H Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, αποχαιρέτησε με αντιπροσωπεία, τον μεγάλο χορηγό της, ευπατρίδη Ηπειρώτη επιχειρηματία Κώστα Μήτση

Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Μήτση

Η κηδεία του επιχειρηματία έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 30 Αυγούστου 2016, στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ενώ η ταφή του θα γίνει την Τετάρτη 31 Αυγούστου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κρυονέρι Πωγωνίου.

Στις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτη 30 Αυγούστου 2016, έγινε η κηδεία του Κώστα Μήτση, στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία συγγενών, φίλων και γνωστών, που παρέστησαν για να που το τελευταίο «αντίο» στον ''δαιμόνιο Ηπειρώτη'', όπως τον αποκαλούσαν συγγενείς, φίλοι και εχθροί, που ξεκίνησε ως πωλητής ενδυμάτων και έγινε εκδότης και μεγαλοξενοδόχος.
Η ταφή θα γίνει στη γενέτειρά του, κατόπιν επιθυμίας του, στο Κρυονέρι Πωγωνίου, εκεί απ΄ όπου γεννήθηκε και υπεραγαπούσε και παράλληλα ευεργέτησε πολλαπλώς τη Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.
Στην κηδεία του, την οργανωμένη ηπειρωτική αποδημία, εκπροσώπησε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος με τριμελή αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γιώργο Δόση, τον Αντιπρόεδρο Κώστα Κωνή και τον Έφορο Πολιτισμού Κώστα Μάτσια, σύσσωμο το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αποδήμων Αδελφοτήτων και Ενώσεων Πωγωνίου με επικεφαλή τον Πρόεδρο της Γρηγόρη Άρμπυρο και σύσσωμο το Δ.Σ. της Αδελφότητας Αποδήμων Κρυονεριτών Αθήνας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χαρίλαο Ιωάννου. Στην ταφή στο Κρυονέρι Πωγωνίου θα παραστούν, εκ μέρους της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος ο Έφορος Πολιτισμού Κώστας Μάτσιας, εκ μέρους της Ομοσπονδίας Αποδήμων Αδελφοτήτων και Ενώσεων Πωγωνίου ο Πρόεδρος Γρηγόρης Άλμπυρος και εκ μέρους της Αδελφότητας Κρυονεριτών Αθήνας ο Πρόεδρος Χαρίλαος Ιωάννου και ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Κώτσης. 
Στην κηδεία, εκτός της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στεφάνια απέστειλαν δεκάδες Ηπειρώτικοι αποδημικοί Σύλλογοι και Αδελφότητες της Αττικής, που είχαν ενισχυθεί οικονομικά από τον εκλιπόντα.