Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Στην γη του Πωγωνίου αναπαύεται ο μεγαλοξενοδόχος Κωνσταντίνος Μήτσης

Στον τόπο που γεννήθηκε, στο χωριό που τόσο αγάπησε, στο Κρυονέρι Πωγωνίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η ταφή του κορυφαίου επιχειρηματία, του μεγαλοξενοδόχου Κωνσταντίνου Μήτση.
Αμέτρητοι ήταν όσοι βρέθηκαν στο μικρό κοιμητήριο, για να του πουν το τελευταίο αντίο, πολιτικοί, δικαστικοί, φίλοι, συνεργάτες και απλοί συγχωριανοί.
Στην τελευταία του κατοικία συνόδευσαν τον Κωνσταντίνο Μήτση, μεταξύ άλλων, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γ. Καλατζής, ο πρώην υπουργός κ. Αντώνης Φούσσας, οι πρώην βουλευτές κα Κ. Μπουρδάρα και κα Ν. Τζαβέλα, ο δήμαρχος Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο ομότιμος πρόεδρος του ΣτΕ κ.  Γ. Παναγιωτόπουλος,  ο δημοσιογράφος κ. Γ. Λοβέρδος, η δημοσιογράφος κα Όλγα Τρέμη, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θώμας  Μπέγκας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Καραμπίνας, ο πρώην Δήμαρχος κ. Νίκος Γκόντας, ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης,  Αντιδήμαρχοι Πωγωνίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πωγωνίου κ. Βασίλης Μάτσιας, οι Αντιδήμαρχοι Ιωαννίνων κ.κ. Π. Κολόκας- Ι. Λιόντος, ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ιωαννίνων κ. Κ. Βλάχος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Ι. Λάζος, Κ. Καραμάνη, επιχειρηματίες από την Αθήνα, αλλά και από τα Γιάννενα, παράγοντες του τουρισμού και εκπρόσωποι αποδημικών οργανώσεων Πωγωνησίων.